reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

Kathhe tak jest dzidziuś w paranormal activity 2, ja sobie głowe poduszką zasłaniałam a mój M mówił co chwila "o jaki biedny dzidzius", ciągnęło to coś dzidziusia za nóżki w łóżeczku, włącząło mu karuzele, gasiło światło itd. Generalnie chyba jeszcze mi hormony po ciązy szaleją bo prawie wyłam jak to coś chciało dzidziusiowi krzywde robic.

reklama
nie no, weszłam sobie poczytac co tam już ktory dziec umie i teraz się boję ruszyc. dziękuje bardzo serdecznie koleżankom bejbibumowiczko, a zwłaszcza koleżance loliszy!

BU!

HAPPYBETI - ano:) rozwuj DUCHOWY też jest ważny;)
a paranormal activity 2 sama z ciekawości sobie obejrzę dzisiaj. Jak się bać to na całego;)))

I później jak dawidowe będziesz sie zastanawiać,jak tu kibelek wyrwac i przytargac do pokoju,bo będziesz sie bała wyjść;))).No,jest jeszcze inne rozwiązanie- spac w łazience:))),pod warunkiem,że masz razem,nie osobno kibelek:)))

...albo asystę małża,pod warunkiem,ze nie jest prosie i nie będzie cie jeszcze bardziej straszył:))).Mój raz tak zrobił,to myslałam,że go zabiję:))))

Kathhe tak jest dzidziuś w paranormal activity 2, ja sobie głowe poduszką zasłaniałam a mój M mówił co chwila "o jaki biedny dzidzius", ciągnęło to coś dzidziusia za nóżki w łóżeczku, włącząło mu karuzele, gasiło światło itd. Generalnie chyba jeszcze mi hormony po ciązy szaleją bo prawie wyłam jak to coś chciało dzidziusiowi krzywde robic.
o matko:) to lepiej nie bede ogladac bo ja tez wyje jak cos sie dzieciom w filmach dzieje, ale na koniec nic mu sie nie stalo?tzn przezyl?:)
osobno mam niestety :( e hehe nocnik sobie załatwię i po problemnie :laugh2::laugh2::laugh2:
lepiej pampersa na noc, podobno chlonne;)

kathhe - ooo też dobry pomysł;)
happibeti - udusiłabym mojego D. za taką akcję chyba. Faceci to ogólnie jakieś mocniejsze nerwy mają. Chociaż i ja na większości horrorów się śmieję zamiast bać i zgaduję co będzie dalej:) jedyne czego nie cierpię to sceny przemocy i krwi (wtedy zasłaniam oczy co by nie zwymiotować :D)
a wracając do tematu tego wątku to chciałam się pochwalic, że Alicja się siedzieć nauczyła :laugh2: znaczy podnosi się sama do siadu a potem giba się raz w lewo, raz w prawo i ląduje na brzuchu. Komicznie to wygląda ale z takim upotem i radością to ćwiczy, ze aż miło patrzeć :-p

reklama
Do góry