nie martw sie nic, Leane ma w nosie obroty a za to na dupsku jest cala szczesliwa, podnosi sie za place z pozycji lezacej do siadu nawet na przewijaku a neiraz sie zapomni zlapac i chce sie podniesc sama -udaje sie jej podniesc glowe i polowe plecow i nogi jednoczesnie, ale sama z lezenia jeszcze nie usiadzie, ale obracanie to musze ja popychac,motywowac, pare razy majtnela sie sama a tak to musze pomoc i robie to na koldrze na lozku, co do pelzania to odpycha sie ale tez slabo jej to wychodzi, jak widzi lusterk oto predzej ma ochote isc do przodu. a tak to zlewa.Super dzieciaczki się rozwijają.
Moja niestety leniwa i zaczynam się martwić. Nie pełza, nie podnosi na dłoniach, nie obraca się na brzuszek czy plecki. :-(
Jedynie to uparcie podciąga się do siadania i jej się to b. podoba.
Mam nadzieję, że wszystko z nią ok i mieści się w granicach normy.
MADELEIN moja ostatnio tez odkryla ze ma uszy i glowe i glaska sie po glowie, uszkach i oczach a mnie jak spei np rano z nia to wsadza mi lapki do buzi nosa a niedaj piernik zebym rozpuscila wlosy to mam posprzatane.... juz kiedys zlapala mi calutenka garsc i nie chciala puscic az kwiczalam