reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety maluszków

reklama
wiecie co, odkąd zaczęłam dawać Julci po kromeczce z bułki to zaczęła puszczać mega bąki, normlanie cały dzień pryka i w nocy też, a dziś to aż chodziła przez sen w łóżeczku i rano leżała głową w nogach heh...

zmienić bułkę na inną ?

no i mam nadzieję, że banany nam się przyjmą, bo kiedyś jak próbowałam wprowadzić to miała alergię...

a co do mleka to Julka uwielbia, codziennie 3 x po 7 miarek ;D :p

dziś kupiłam bakusia- serek i jogurt i spróbuję jej dać znowu...
ostatnio po danonkach miała wysypkę na całym ciele...
zobaczymy...

u nas serki bakusie poszły w odstawke
była po nich brzydka kupa
teraz jemy danio waniliowe i jest narazie wszystko ok
co do tego prykania to u nas na początku tez tak było częśto po wprowadzeniu nowości ale z czasem sie unormowało, dobrze,że dziecko puszcza gazy bo wtedy oznacza to prawidłowe trawienie
a że jest to nowy produkt to organizm musi nauczyc sie go trawić i chyba stąd te dodatkowe ruchy robaczkowe jelit

kurcze, a mi się wydawało, że dziewczyny chwaliły te bakusie że niby lepsze od danonków.. hymmm, no nic, przekonamy się :)
a najlepsze, że nakupiłam tego po 2 sztuki i jak Julce nie będą służyły to nie wiem kto zje...

reklama
z takich serków można fajny deser zrobić, mziksowac z owocami , przygotowac galaretke i przekładać na przemian serek,galaretka a na samej górze może być smietana
mój mąz lubi takie ciapraństwo włąsnie ::)

Do góry