reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

rozszerzanie diety maluszków

e_mama pisze:
czyli jak daję Julce 3 razy mleko po 7 miarek, to mam zacząć dawać 3 x (6 HA + 1 zwykłe), drugiego dnia 3 x (5 HA + 2 zwykłe ) itd tak??

siiii ja tak robiłam jak przechodziłam na ta Humane HL a potem jak wracałam na zwykły bebilon- lekarka mi tak kazała właśnie :)

reklama
te mleka sie tez różnia smakiem wiec łatwiej sie dzieciaczkowi przestawić

elfiko pisze:
e_mama pisze:
czyli jak daję Julce 3 razy mleko po 7 miarek, to mam zacząć dawać 3 x (6 HA + 1 zwykłe), drugiego dnia 3 x (5 HA + 2 zwykłe ) itd tak??

siiii ja tak robiłam jak przechodziłam na ta Humane HL a potem jak wracałam na zwykły bebilon- lekarka mi tak kazała właśnie  :)

thnxik !!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :-* :-* :-*

tutaj widac jakiś weronika ma chora buzie
101a20836ic.jpg

ależ przesłodki pyszczaczek !!!!! :) :) :) tylko całować !!!!!

U nas robi się Julce taka jakby czerwona skorupka na brodzie, a te krosty to ma na poliku i w jednej brwi, a na czole to ma taką drobniutką kaszkę.......

Z zupełnie innej beczki, nie macie problemów z kupieniem zwykłych chrupków kukurydzianych???
Ja nie mogę dostać, nie wiem czy to dlatego, że nie ma kaszki kukurydzianej i matki wykupiły zapasy flipsów???
a tych różnych auchanach czy geantach nima normalnych flipsów są tylko jakieś bekonowe czy tam truskawkowe....

jaka śliczna weronka :) i jakie usteczka znowu biedne :-*

a edziu u nas też mleko jest beeee ja już jako tako jem pierdoły z mleka, choć mleka nie pijam, ale tymi zjadł 2 razy danonka, kaszi mleczno ryżowe jadł i ostatnio ałam mu mleka modysikowanego i to przepełniło........ma znowu szostkie udo, lekko plecki i nóżki wysypane i buziaczek.......ehhh ja głupia ...no ale mam nadzieję że wyleczy się z tego ścierwa !!!

elfiko pisze:
Kate a Ty co sie tak po kątach nam chowasz? na głowny kochana na głowny  :) ;)
na głównym sie trochu pogubiłam jak mam chwile to chociaz na mniejsze zaglądam, w łikend moze sie poprawie ;D

reklama
Do góry