reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety maluszków

e_mama pisze:
czyli jak daję Julce 3 razy mleko po 7 miarek, to mam zacząć dawać 3 x (6 HA + 1 zwykłe), drugiego dnia 3 x (5 HA + 2 zwykłe ) itd tak??

siiii ja tak robiłam jak przechodziłam na ta Humane HL a potem jak wracałam na zwykły bebilon- lekarka mi tak kazała właśnie :)

reklama
te mleka sie tez różnia smakiem wiec łatwiej sie dzieciaczkowi przestawić

elfiko pisze:
e_mama pisze:
czyli jak daję Julce 3 razy mleko po 7 miarek, to mam zacząć dawać 3 x (6 HA + 1 zwykłe), drugiego dnia 3 x (5 HA + 2 zwykłe ) itd tak??

siiii ja tak robiłam jak przechodziłam na ta Humane HL a potem jak wracałam na zwykły bebilon- lekarka mi tak kazała właśnie  :)

thnxik !!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :-* :-* :-*

tutaj widac jakiś weronika ma chora buzie
101a20836ic.jpg

ależ przesłodki pyszczaczek !!!!! :) :) :) tylko całować !!!!!

U nas robi się Julce taka jakby czerwona skorupka na brodzie, a te krosty to ma na poliku i w jednej brwi, a na czole to ma taką drobniutką kaszkę.......

Z zupełnie innej beczki, nie macie problemów z kupieniem zwykłych chrupków kukurydzianych???
Ja nie mogę dostać, nie wiem czy to dlatego, że nie ma kaszki kukurydzianej i matki wykupiły zapasy flipsów???
a tych różnych auchanach czy geantach nima normalnych flipsów są tylko jakieś bekonowe czy tam truskawkowe....

jaka śliczna weronka :) i jakie usteczka znowu biedne :-*

a edziu u nas też mleko jest beeee ja już jako tako jem pierdoły z mleka, choć mleka nie pijam, ale tymi zjadł 2 razy danonka, kaszi mleczno ryżowe jadł i ostatnio ałam mu mleka modysikowanego i to przepełniło........ma znowu szostkie udo, lekko plecki i nóżki wysypane i buziaczek.......ehhh ja głupia ...no ale mam nadzieję że wyleczy się z tego ścierwa !!!

elfiko pisze:
Kate a Ty co sie tak po kątach nam chowasz? na głowny kochana na głowny  :) ;)
na głównym sie trochu pogubiłam jak mam chwile to chociaz na mniejsze zaglądam, w łikend moze sie poprawie ;D

reklama
Do góry