elfiko
lipcowe mamy ´05
e_mama pisze:ależ przesłodki pyszczaczek !!!!! tylko całować !!!!!
U nas robi się Julce taka jakby czerwona skorupka na brodzie, a te krosty to ma na poliku i w jednej brwi, a na czole to ma taką drobniutką kaszkę.......
Z zupełnie innej beczki, nie macie problemów z kupieniem zwykłych chrupków kukurydzianych???
Ja nie mogę dostać, nie wiem czy to dlatego, że nie ma kaszki kukurydzianej i matki wykupiły zapasy flipsów???
a tych różnych auchanach czy geantach nima normalnych flipsów są tylko jakieś bekonowe czy tam truskawkowe....
Weronika ma najgorsze własnie nad górną warga to już jest takie jakby napuchnięte i tez suche i boje sie czasem żeby nie pękło bo bedzie ja bolało bardzo. Ma tez kaszke na czole i zauważyłam że czasamjesttaka wieksza a czasem nniejsza
Na powiekach takie grudki piodskurne to podobno jakies białko sie gromadzi i jest to normalne u mniemowlaków, ,ma zaniknac po pierwszym roku.
Co do chrupek to u nas sa wszystkie rodzaje, ja kupuje teraz częsciej zwykłe flipsy bo są miekkie i mniejsze a Weronike chyba bolą dziąsła bo gryzie bokami a czasami takich twardszych chrupciow nie chce jesc.