reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

rozszerzanie diety maluszków

ja tez martusia nie daje jablka, jest za twarde do mietoszenia w buzi, za to banan sprawdza sie super............jest bardziej miekki :)

na to jablko chyba poczekam az Kuba bedzie bardziej swiadomy tego co sobi w swojej buzi :)

reklama
Asiu a z ta kaszka manną to jak dajesz na wodzie czy mleku sztucznym?

Aha i wczoraj pytałam o ten Bebilon i czytałam troche na necie i wiecie już mi sie przez pół nocy śniło, że Alkowi podałam Bebilon i mu tak smakował bardzo i pił pięknie zamiast jednego karmienia cycem :laugh:

Martuska pisze:

Aha i wczoraj pytałam o ten Bebilon i czytałam troche na necie i wiecie już mi sie przez pół nocy śniło, że Alkowi podałam Bebilon i mu tak smakował bardzo i pił pięknie zamiast jednego karmienia cycem :laugh:

ta manna jest na mleku modyfikowanym :) trzeba dodac tylko wode :)

Joaska pisze:
Martuska pisze:

ta manna jest na mleku modyfikowanym :) trzeba dodac tylko wode :)

Oooo to u nas odpada z uwagi na alergie :( :( :(

ja jabłka tez nie daje w kawałku, ale skrobe łyżeczką

a jutro może spróbuje kupic tą manne bo jade na zakupy
a i jeszcze kiedys e_mama pisała o mleku 3 i dzisiaj w sklepie zwróciłam uwagę i faktycznie NAN 3 jest po 9 miesiącu, a wszystkie inne po roczku

kate332 pisze:

a i jeszcze kiedys e_mama pisała o mleku 3 i dzisiaj w sklepie zwróciłam uwagę i faktycznie NAN 3 jest po 9 miesiącu, a wszystkie inne po roczku

Po roczku czy od 12 m-ca?

Iwon pisze:
kate332 pisze:

Po roczku czy od 12 m-ca?

pisze po roku czyli chyba po w 13 miesiacu nie?
ja tak zrobie, na 2 pojedziemy do lipca a potem wprowadze 3

baby a któraś z Was używa mleka HA?
tylko ja tu jestem z małym alergikiem?

reklama
A u nas dziś był debiut kaszki mleczno-ryżowej truskawkowej. Niby te truskawki tak uczulają, więc mimo,że jest od 9 m-ca nie podawał jej wcześniej, ale w końcu przyszła i na nia pora. Matiemu smakowało, a czy bede jakieś skutki zobaczymy ::)

Do góry