reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety maluszków

ja tez martusia nie daje jablka, jest za twarde do mietoszenia w buzi, za to banan sprawdza sie super............jest bardziej miekki :)

na to jablko chyba poczekam az Kuba bedzie bardziej swiadomy tego co sobi w swojej buzi :)

reklama
Asiu a z ta kaszka manną to jak dajesz na wodzie czy mleku sztucznym?

Aha i wczoraj pytałam o ten Bebilon i czytałam troche na necie i wiecie już mi sie przez pół nocy śniło, że Alkowi podałam Bebilon i mu tak smakował bardzo i pił pięknie zamiast jednego karmienia cycem :laugh:

Martuska pisze:

Aha i wczoraj pytałam o ten Bebilon i czytałam troche na necie i wiecie już mi sie przez pół nocy śniło, że Alkowi podałam Bebilon i mu tak smakował bardzo i pił pięknie zamiast jednego karmienia cycem :laugh:

ta manna jest na mleku modyfikowanym :) trzeba dodac tylko wode :)

Joaska pisze:
Martuska pisze:

ta manna jest na mleku modyfikowanym :) trzeba dodac tylko wode :)

Oooo to u nas odpada z uwagi na alergie :( :( :(

ja jabłka tez nie daje w kawałku, ale skrobe łyżeczką

a jutro może spróbuje kupic tą manne bo jade na zakupy
a i jeszcze kiedys e_mama pisała o mleku 3 i dzisiaj w sklepie zwróciłam uwagę i faktycznie NAN 3 jest po 9 miesiącu, a wszystkie inne po roczku

kate332 pisze:

a i jeszcze kiedys e_mama pisała o mleku 3 i dzisiaj w sklepie zwróciłam uwagę i faktycznie NAN 3 jest po 9 miesiącu, a wszystkie inne po roczku

Po roczku czy od 12 m-ca?

Iwon pisze:
kate332 pisze:

Po roczku czy od 12 m-ca?

pisze po roku czyli chyba po w 13 miesiacu nie?
ja tak zrobie, na 2 pojedziemy do lipca a potem wprowadze 3

baby a któraś z Was używa mleka HA?
tylko ja tu jestem z małym alergikiem?

reklama
A u nas dziś był debiut kaszki mleczno-ryżowej truskawkowej. Niby te truskawki tak uczulają, więc mimo,że jest od 9 m-ca nie podawał jej wcześniej, ale w końcu przyszła i na nia pora. Matiemu smakowało, a czy bede jakieś skutki zobaczymy ::)

Do góry