reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

rozszerzanie diety maluszków

kate332 pisze:
a wczoraj rano na śniadanie krzysiek dostał od taty kawałek parówki, ja sie wkurzałam bo to wiadomo sam tłuszcz, ami tez je rzadko jadamy a on dziecku...ale nic mu nie było ::)
Ja czasami(zdarzyło się może z 2-3 razy) gotuje Matejowi paróweczkę cielęcą(tak małą cieniutką i nie w foli) i daję z zeminiaczkiem i marchewką jako obiadek. na inne parówki jeszcze nie pora!
Smakuje mu bardzo, tylko pije po tym duzo bo to juz takie doprawione mięsko i chyba go suszy ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
ja parówek nie dawałam jeszcze i raczej nie będe, kiedys moja przyjaciólka miała praktyke w jakies masarni i potem opowiadała jak robią te parówki wszelkie............. no i własnie ja nie jem parówek wcale ::)

ja jakis czas temu czytałam artykól o tym co jest w parówkach i ....... jest tam wszystko oprócz mięsa........ ???

Nie dawajcie tego shitu dzieciom :p
komunistyczne czasy wpoiły w nas, że paróweczki to rarytas
na paróweczki składa się wszystko ze zwierza co tylko zostanie po wycięciu "lepszego" - tylko szczecina jest wyrzucana - a pozostałe rzeczy są w paróweczkach :p

kate322, wiesz czemu Twoje dziecko tak suszyło?
Od chemii poprawiającej wygląd i walory smakowe.
Ja bym się z tego nie śmiała :(

Paróweczki to nie mięsko - uwierz mi

kate najmocniej Cię przepraszam :-*
oczywiście miało być napisane - brunetko :)

i bardzo was proszę nie dawajcie dzieciaczkom tego g...
wiem, że mamy takie czasy, że o naturalych produktach możemy pomarzyć
ale parówkom zdecydowane NIE :p

reklama
Do góry