Dzieki Tsarina,ja myslalam ze Ona za duzo tej zupki je i wogole miedzy posilkami tez przesadzam ale widze ze Iza tez tyle zjada:-) Moja mala jakbym jej nie rozcienczyla soczku to wypilaby tyle ile jest w butelce,po prostu uwielbia,staram sie nie dawac jej wiecej niz 150 ml rozcienczonego
reklama
Anetka551,wcale tak malo tego mleka nie jest,wychodzi tak ok +- 500ml. Moja Nadia tez wiecej nie wypija ,kolo 17 wypija ze 100ml i na noc 160-200.
W jogurcie tez jest mleczko:-)
Moniqsan,Twoja lilianka chudzinka ale ma cycusia,nic wiecej jej do szczescia niepotrzebne,przyjdzie czas to tez cialka nabierze:-);-)
W jogurcie tez jest mleczko:-)
Moniqsan,Twoja lilianka chudzinka ale ma cycusia,nic wiecej jej do szczescia niepotrzebne,przyjdzie czas to tez cialka nabierze:-);-)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
katarzynak, ja słyszałam ze bebilon jest o wiele lepsze od nutry mój na początku też nie chciał pić - więc odciągałam swoje i dolewałam do rozrobionej nutry - i tak przy każdym karmieniu robiłam mniejsze proporcje między moim mlekiem (odciąganym) a nutramigenem. udało się teraz nie ma problemu ...
roxy, mój też kocha zupki i też będzie tego ze 180ml (bo daje 1 i 1/2 małego słoiczka), i wcale mi się nie wydaję że je za dużo - choć znawca ze mnie żaden ale jak czytam inne dziewczyny to jest podobnie
roxy, mój też kocha zupki i też będzie tego ze 180ml (bo daje 1 i 1/2 małego słoiczka), i wcale mi się nie wydaję że je za dużo - choć znawca ze mnie żaden ale jak czytam inne dziewczyny to jest podobnie
moniqsan, a znasz to powiedzenie "jaka matka taka córka" :-)Może dlatego Lili taka chudzinka
]moniqsan, a znasz to powiedzenie "jaka matka taka córka" :-)
pfyyyyyyy
aleś wymyśliła.... no naprawdę ... żart się Ciebie dziś trzymają ...
barmanka79
Deus Dona Me Vi
jakby to moja babcia powiedziała - prawda w oczy kolepfyyyyyyy
aleś wymyśliła.... no naprawdę ... żart się Ciebie dziś trzymają ...
jakby to moja babcia powiedziała - prawda w oczy kole
Normalnie jakbym mogła to bym Ci pokazała wszystkie moje wałki
barmanka79
Deus Dona Me Vi
hihihiNormalnie jakbym mogła to bym Ci pokazała wszystkie moje wałki
a może poprosimy ankzoc o utworzenia wątka online
U mnie tez tylko cyc tak co 2,3godz. czasami jabluszko pieczone(w ilosci 2lyzeczki)lub obiadku co drugi dzien albo rzadziej tez ok 2 lyzeczek kupne jedzenie jak juz pisalam kiedys jest mocno betzn obiadki i owoce bo tylko to probowalam dawac i soczki rozne tez nie smakuja
A tlusciutki jest Krzysio,ze hej waga ok 10kg
A tlusciutki jest Krzysio,ze hej waga ok 10kg
reklama
katarzynak83
Majowe mamy'09
Dziękuje Ci bardzo za rade. Pewnie od przyszłego tygodnia zaczniemy to mleczko...katarzynak, ja słyszałam ze bebilon jest o wiele lepsze od nutry mój na początku też nie chciał pić - więc odciągałam swoje i dolewałam do rozrobionej nutry - i tak przy każdym karmieniu robiłam mniejsze proporcje między moim mlekiem (odciąganym) a nutramigenem. udało się teraz nie ma problemu ...
Ja zaczęłam podawać Hani słoiczki z uwagi na to że nie przybiera na wadze no i teraz jakoś coraz słabiej jej sie podoba picie mleczka ech...
boje się ze jak z piersi już jej sie nie podoba to to sztuczne w ogóle jej nie podejdzie... a butelka to w ogóle jest wróg numer 1
Moja Hania je obiadki odkąd skończyła 5 mies (z uwagi na niską wage) i teraz po ponad 2 tyg już zjada 1 słoiczek dziennie. Tzn na drugie śniadanie ok 60 g warzywek a po południu 60 g owoców. Wasze Maluchy zjadają więcej ale pewnie też mają większe doświadczenie z pokarmami stałymi...