reklama
C
Cleo1981
Gość
u mnie tak przed snem ( 20-21) ale nie zawsze ,czasem nie chce nic wiec ja nigdy prznigdy o nie zmuszam.
zazwyczaj chce kanapkę z serem,parówke lub serek.
zazwyczaj chce kanapkę z serem,parówke lub serek.
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
U nas dość późno jest obiad więc kolacje skromne, koło 19-20, zwykle jogurt+kanapka z czym tam chcą. No i mogą jeść w łóżku;-)
hm...;-)
C
Cleo1981
Gość
Dziunka u mnie Igor zdarza sie ze juz zasypa i woła ze jednak chce np kanapke to mu robie i tez je w łożku :-) kto by tam chciał siedziec w kuchni o tej porze
moja Martynka kolację je różnie - między 18 a 19.30 zależy o której zawoła i jeżeli jest to po 19 to też je w łóżku, bo jest już po kąpaniu i dokładnie Cleo kto tam o takiej porze siedziałby w kuchni jak w łóżku przyjemnie i w dodatku jeszcze w tv lecą bajki :-)
A a pro po bajek to ile czasu dziennie Wasze dzieci spędzają przed tv? ostatnio oglądałam "super nianię" i tam mówiła, że maks 20 minut dziennie. Martyna ogląda więcej! czasem jest to godzina, czasem dwie, ale oczywiście nie jednym ciągiem!
A a pro po bajek to ile czasu dziennie Wasze dzieci spędzają przed tv? ostatnio oglądałam "super nianię" i tam mówiła, że maks 20 minut dziennie. Martyna ogląda więcej! czasem jest to godzina, czasem dwie, ale oczywiście nie jednym ciągiem!
Moje siedzą każda w swoim łóżku, między łóżkami stolik z jedzonkiem, w tv bajka i tak sobie tam zajadają Bo obiad to jemy i o 18-19 czasem a i tak muszą się czymś dopchać na dobranoc.
edit. Moje głównie wieczorem jak już w łóżkach są. W dzień coś tam sobie Asia włącza ale rzadko ogląda...raczej muzyka lub bajki do sluchania lecą a młoda się w tym czasie bawi.
edit. Moje głównie wieczorem jak już w łóżkach są. W dzień coś tam sobie Asia włącza ale rzadko ogląda...raczej muzyka lub bajki do sluchania lecą a młoda się w tym czasie bawi.
Ostatnia edycja:
Tom je kanapke, z dzemem albo serem, przy swoim stoliczku. Tak ok 19. potem oglada bajke i idzie spac ;-)o ktorej godzinie i co jedzą na kolację Wasze maluszki ?
reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
U mnie w sypialni nie ma TV, jest komoda i wielkie łóżko.
Kolację Oli je różnie, przeważnie 18-20 zależy o której wstał i o której idzie spać. Teraz mamy rytm wstawania ok 7, więc i Oli kładzie sie wczesniej do łóżka 19-20.
Po kolacji idziemy do kapieli a potem do sypialni, gdzie sa tylko bajki czytane. Oli wie, że po kąpaniu smiga do sypialni i biegania po domu w piżamie nie ma. Czytamy zawsze ok 1h wieczorem, chyba ze mały padnie wcześniej.
Kolację Oli je różnie, przeważnie 18-20 zależy o której wstał i o której idzie spać. Teraz mamy rytm wstawania ok 7, więc i Oli kładzie sie wczesniej do łóżka 19-20.
Po kolacji idziemy do kapieli a potem do sypialni, gdzie sa tylko bajki czytane. Oli wie, że po kąpaniu smiga do sypialni i biegania po domu w piżamie nie ma. Czytamy zawsze ok 1h wieczorem, chyba ze mały padnie wcześniej.
Podziel się: