OWCA tu masz link i mozesz sprawdzic ABC Diety - TwojaDieta.pl - Serwis prowadzony przez dietetyków . wpisz tylko date urodzenia Wiktorka i czy karmisz piersia czy mleczkiem modyfikowanym. wyskoczy Ci co mozesz podac itp.
SUPER LINK
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OWCA tu masz link i mozesz sprawdzic ABC Diety - TwojaDieta.pl - Serwis prowadzony przez dietetyków . wpisz tylko date urodzenia Wiktorka i czy karmisz piersia czy mleczkiem modyfikowanym. wyskoczy Ci co mozesz podac itp.
my testy mamy dopiero 20'ego styczniaale gluten narazie sobie podaruje,z moaja starsza - Weronika mowili mi,ze dopiero po skonczonym roczku mam wprowdzic i nic Jej nie bylo ze dopiero wtedy dostala wiec uwazam ze moge tym razem tez sie wstrzymacmonika, jestem strasznie zagubiona :--(
alergolog go przecież widziała, badała, zaleciła by zrobić tą serią testów na alergię, przy czym powiedziała że moge już wprowadzić gluten...
zgadzam się z tobą, że jeśli wprowadzę teraz gluten, to nie będe wiedziała co go uczuliło....(bo przecież tak mogło się stać jak karmiłam go piersią - obwiniałam siebie, że może cos zjadłam przez przypadek, a mogło się np okazać że uczula go jakieś warzywo )
tylko dlaczego alergolog nie kazała mi zaczekać z wprowadzeniem glutenu?
mam straszny mętlik w głowie
co do przysmaków hippa, to dziwi mnie to, że są mleczne z kaszką manną- cały posiłek glutenowy i jeszcze z mlekiem- a są od 4 miesiąca![/FONT][/COLOR]