reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych Maleństw

:-):-):-) A juz myslalam ze z mieskiem tez przesadzilam bo daje codziennie,uff:-D
w poniedzialek sprobuje z rybka i zobaczymy,no i jeszcze to zoltko bo od tego miesiaca trzeba zaczac:-)
A dzisiaj Nadinka dostala misiowy jogurcik malinowy,mowie Wam wcinala az sie jej uszy trzesly:-D:-D:-D

reklama
Czy ktoras z Was sie orientuje kiedy mozna podac jakie owocki i warzywka malucha ??? Wiktorej jak na razie wcina marchewke, dynie, ziemniaczka. Z owockow to jest jabluszko oraz od wczoraj miesko z krolika. Bardzo bym chciala mu troszke urozmaicic dietke ale nie wiem co mu juz wolno, a nie chcem kozystac za bardzo ze sloiczowych jedzonek, wole sama gotowac.

Owco...wiem ze Kornasia podala Ci link do tej stronki....no ale ja tak ze Swojego doswiadczenia.......:-)
banan ..jak najbardziej, brzoskwinia i gruszka.....no ale musza byc bardzo dojrzale...
a z warzywek..pietruszka, slodki ziemniak, cukiniaa, groszek zielony, seler....

A u nas miesko to tak roznie dziewczyny dostaja...zazwyczaj dwa razy jest kurczk , raz wolowinka i raz schabik albo miesko z poledwiczki....no i raz rybka...a reszta to warzywne posilki...raz jeden jest z soczewica.....:tak:
A dzis pierwszy raz podalam zoltko....

:-):-):-) A juz myslalam ze z mieskiem tez przesadzilam bo daje codziennie,uff:-D
w poniedzialek sprobuje z rybka i zobaczymy,no i jeszcze to zoltko bo od tego miesiaca trzeba zaczac:-)
A dzisiaj Nadinka dostala misiowy jogurcik malinowy,mowie Wam wcinala az sie jej uszy trzesly:-D:-D:-D

Iza wczoraj zjadła jagodowy... to samo! Czyste szaleństwo! podałam jej wcześniej, bo o wapń, bo niby są od 7 mc, ale dla ząbkowych dzieci ponoć już można

Czy ktoras z Was sie orientuje kiedy mozna podac jakie owocki i warzywka malucha ??? Wiktorej jak na razie wcina marchewke, dynie, ziemniaczka. Z owockow to jest jabluszko oraz od wczoraj miesko z krolika. Bardzo bym chciala mu troszke urozmaicic dietke ale nie wiem co mu juz wolno, a nie chcem kozystac za bardzo ze sloiczowych jedzonek, wole sama gotowac.

ja bardziej preferuję tą stronę, jest bardziej szczegółowa produkty spozywcze po 6 miesiącu , podałam linka do 6 mc, bo akurat na niej byłam, ale są tam wszystkie miesiące rozposane

reklama
xaver bardzo lubi gruszki,banany,dzis mu dalam na sprobowanie mieszane z truskawek-jagodow-jablek bardzo mu smakowalo jestem ciekawa czy dostanie jakas wysypke z truskawek.

kornasia-tsarina bardzo madre stronki

Do góry