reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych Maleństw

reklama
Narazie tylko Was podczytuje, ale chcialam Wam polecic gryzak do jedzenia owocow. Ja ostatnio taki zakupilam, napisali na nim, ze jest powyzej 6 msc., ale Julka profesjonalnie daje sobie z nim rade. Polecam. Dla dziecka jest to duza odmiana, bo moze samo jesc cale owoce, a dla rodzica pomoc, bo na jakis czas "dziecka nie ma" :tak:
<OK> NUBY _____GRYZAK DO OWOCÓW I WARZYW (812009533) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Slonko....ja juz dawno mam to cudo...zreszta tez juz o tym tu pisalam i wklejalam focie....no ale pewnie nie czytalas starych postow.....no ale fajnie ze u Ciebie tez sie sprawdza....:-)

Martalis...ja juz ma to okolo 2 miesiecy i dziewczyny "jedza" przez to np.czasteczke mandarynki, bardzo dojrzala gruszke czy brzoskwinie lub bananka....masz ten komfort ze nic duzego sie nie oderwie i dzidzia sie nie zakrztusi a moje dziewczyny wlasnie najbardziej lubia mandarynke lub pomarancze....tak wyciumciaja ja ze tylko skorka i pestki zostaja.....
Zreszta ja to kupilam z polecenia mojej health visitor.....:-)

wiesz slonko ja bym sie bala dac owoce przez ta siatke mimo wszystko

a u ciebie sie to sprawdza ?

ja mam niekapek z tej firmy.

Dokladnie tak jak Jola napisala. Nic nie ma prawa sie oderwac. Jesli cos przejdzie to tylko takiej wielkosci jak dziurka w siateczce.
Jest to naprawde super wynalazek. Julka jadla juz banana i jablko. Cytrusow narazie jeszcze nie moze, ale zastanawiam sie nad brzoskwinia lub morelka.

Jolus
Tak zajrzalam na chwilke i zobaczylam, ze cos nowego tu napisalyscie.
Ja narazie mam czas wielkich zmian, ale jak tylko bede miala chwile to napisze do Was na ogolnym. Tymczasowo zbyt duzo mam do nadrobienia, a wiesz jak to jest "niewygodnie" wbic sie bez tematu. Pozdrawiam! :tak:

no normalnie nie powinno sie nic oderwac itd jak jest specjalnie dla dzieci.

a to ino na aukcji idzie kupic abo w sklepach tez ?jak niekapek kupywalam to niewidzialam .

Slonko.....ja tez czasami na "ogolnym " nie potrafie sie wbic z tematem...mam nadzieje ze szybko sie u Was wszystko ulozy a kazde zmiany beda tylko na lepsze....:-):-):-)

Martalis...ja kupywalam w sklepie ale tu w uk.......

reklama
no normalnie nie powinno sie nic oderwac itd jak jest specjalnie dla dzieci.

a to ino na aukcji idzie kupic abo w sklepach tez ?jak niekapek kupywalam to niewidzialam .
Ja kupilam w miejscowym sklepie z art dzieciecymi i zaplacilam mniej niz na allegro kosztuja. :cool2:
Mysle, ze w dobrze zaopatrzonym sklepie typu "Bobas" (taki wlasnie jak u nas) kupisz. No i do dokupienia sa jeszcze oddzielnie siateczki zapasowe.

Nie ma bata, zeby sie oderwalo. Ja sama probowalam banan Juli zjesc. Wierz mi na slowo, ale musialam niezle sie naprodukowac :laugh2:

Do góry