reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych Maleństw

reklama
a to ty masz takie ubranko? cwaniara jedna :sorry::laugh2::laugh2:

zapomniałam dopisac że dzis kupiłam kubek niekapek dla synka, ale inny niż ten co ma Jola :sorry: ten co ma Jola jest od 4 miesięcy, ja kupiłam takiego od 6 miesięcy. mam nadzieję że się sprawdzi :tak: (kupiłam ze względu iż ma większą pojemność 260ml. minus tego kubka to taki że nie ma podziałki)
34t7rf8.jpg

jgno10.jpg

Ostatnia edycja:
ej no, to jest jakieś dziwne!!!
Ten kubek który polecała jola, u nas jest od 6 nie od 4 miesięcy :eek:
Natomiast ten który Ty kupiłaś barmanko u nas jest od 9 nie od 6 miesięcy!!! :crazy: Jak to możliwe. Przecież to jedna Europa, dzieci chyba standardowe :rolleyes2:

Tommee Tippee Kubek niekapek 9m+ 0% BPA różowy (777174435) - Aukcje internetowe Allegro

Tommee Tippee EXPLORA Niekapek z uchwytami 0%BPA (794759992) - Aukcje internetowe Allegro

Ja też zastanawiałam się nad tym który kupiłaś, ale jola odradzała ze względu na twardy ustnik.
Jak wypróbujecie, to daj znać, ok?

moniqsan, no widzę właśnie :eek::eek: dziwne :szok::szok:
wiesz co, ja obydwa kubeczki rozpakowywałam w sklepie i jak dla mnie to te ustniki są takie same (ta sam miękkość, i ta sama dziureczka z przepływem:sorry:), dlatego wzięłam ten większy - bo wiadomo że teraz dziecko zacznie pić co raz więcej więc ten o 120ml będzie niebawem za mały...

Hej:-)
Marzena,dziekuje za odpowiedz,hmm to ja juz sama nie wiem co zrobic na razie jeszcze poczekam i bede dawala sloiczki,troszke sie boje tych naszych taegowych warzywek:tak: a tak wogole to zycze milej przeprowadzki i troszke zazdroszcze ale w pozytywnym sensie:-)

Dziewczyny mam pytanko odnosnie tej kaszki manny z bobovity po 6 miesiacu,zakupilam ja wczoraj i ona jest na mleczku modyfikowanym i czy ja moge dac te pol lyzeczki do mleczka malej(daje jej bebilon) moze to glupie pytanie ale kurcze na prawde nie wiem czy tak mozna:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mamuski apropo zamrazania jedzonka dla dzieciaczkow a potem odmrzania warto wiedziec ze jak rozmrażacie dla maluszka jedzonkoa to rozmrażajcie w lodówce lub od razu zamrożone do garnka. Nigdy postawione na zewnątrz, bo bakterie bardzo szybko się namnażają wtedy. W su9starsza babeczkamie dla dorosłycht tez się tak powinno byc.ja o tym neiwiedzilam dopiero pediatra (strsza babeczka)uswidomila mnie.

Czy zmienily sie u Waszych dzieci kupki po rozszerzeniu diety??? Na pewno tak - w sumie glupie pytanie.
Ale, ale .... moja Ola robi teraz takie twardawe male klocki 3 x dziennie. Zastanawiam sie czy to jest ok? Wczesniej robila jedna kupke dziennie i to taka luzna bo byla tylko na piersi

reklama
Do góry