reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych Maleństw

ale wiecie, co - ja tu umiescilam kiedys foteczki Jagódki - po pierwszym posiłku (marchewka), wiec... cholera... jednak można i tu co nieco zamiescić;-):-D

reklama
He he! Aga_K_M może nie zachęcaj bo potem się nie dokopiemy do przepisów na jedzonko;-):-D

Jolu, ja cały czas czytam o Waszych doświadczeniach z jedzonkiem i przepisach ale rzadko się udzielam bo prawde mówiąc jestem na razie zielona w tym temacie:sorry:... i podobnie jak moniqsan mam poczucie jakbym się szykowała na niewiadomo jakie przejścia :-D

Swoją droga też myślałam o sinlacu bo też podawanie mleka modyfikowanego mnie nie przekonuje a z kolei swojego nie mam siły odciągać :confused2: Chyba jestem `uczulona` na laktator bo ilekroc go uzywam to nic nie leci:zawstydzona/y:

ćśśśś po co sie przyznałaś...to był jedyny watek bez ...
cholera ćśśś to wątek otwarty, wróce do tematu po zamknieciu :-p

Jolu jesteś niepoprawna :-D:-D:-D
ech uwielbiam Was kobity :-p

Najlepsze jest to, że napisała "ugryzłam się w język" ... hihi :-D:-D:-D
Widać mało skutecznie :rofl2::rofl2::rofl2:

Widzę że to dodawanie zdjęć i filmików to na skalę masową się odbywa :-p Też kiedyś zwróciłam na to uwagę, ale myślałam że to przez przypadek tak u nas tu akurat ... no dobra, ćśśśś :-p

Ile kupić miseczek, łyżeczek, niekapków, no i przede wszystkim śliniaków ? Lepsze takie gumowe czy materiałowe z ceratką od spodu? :rofl2:

Ile kupić miseczek, łyżeczek, niekapków, no i przede wszystkim śliniaków ? Lepsze takie gumowe czy materiałowe z ceratką od spodu? :rofl2:

Miseczka jedna, łyżeczki 2-3(najczęściej są tak pakowane)śliniaki u nas najlepiej sprawdzają sie jenorazowe z Tesco albo materiałowe"bluzeczki "z Ikea.Śliniaków mam 20 bawełniano- ceratowych ale to przez ślinotok(nie mój oczywiście)

moniqsan - wiesz ja mam taki duży ("ceratkowy" jakby, w kazdym badz razie to jest taki miekki plastik) z "Bobasa". Ma on nawet taka spora kieszonke na dole. Idealny - bo po posiłku po prostu przecierasz.. Aco do reszty śliniaków - ich ilość wedle upodobania;-):tak::-D
Łyzeczek mam 3, uzywam - 2 (jedna do posiłków, druga do witaminek).
A miseczki... ja dostałam już taki komplet dla Bobasa. Ale na poczatku 1 Ci wystarczy. Niekapek - chyba tez jeden...

o to i ja kupię 2 - bo nie mam żadnego. A Jaga póki co to i tak nic poza moim cyckiem nie chce pić (ale sloiczki wcina)

reklama
Do góry