reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych Maleństw

Katarzynak.... najlepiej tak po 50ml....aq na poczatku to Hania bedzie jadla pare lyzeczek wiec mozzesz zamrozic w pojemnikau na kostki do lodu....wtwedy wyciagasz dwie kosteczki i gotowe .....a ja mam wlasnie takie pojemniczki tylko ze maja one po 60ml........super sprawa....bo zajmuja niewiele mniejsca ....

Załączniki

• DSC02023.jpg
    DSC02023.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC02024.jpg
    DSC02024.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Katarzynak.... najlepiej tak po 50ml....aq na poczatku to Hania bedzie jadla pare lyzeczek wiec mozzesz zamrozic w pojemnikau na kostki do lodu....wtwedy wyciagasz dwie kosteczki i gotowe .....a ja mam wlasnie takie pojemniczki tylko ze maja one po 60ml........super sprawa....bo zajmuja niewiele mniejsca ....
Oj Jolu wiedziałam ze moge na Ciebie liczyć!:tak: Buźka ogromna!:-)
Kochana a nie widziałaś dziś może w necie takiego opakowania żeby je kupić??
Ja mam pojemnik na kostki lodu ale on nie jets przyrywany niczym i mam opory żeby w tym mrozić :sorry:

Aleeee superaśne pojemniczki :biggrin2:
Wy tam macie fajnie - next, pojemniczki, MAM w sklepach, no i musztarda w proszku Colman's .... ja, która ma bzika na punkcie przypraw, dodatków, nie mogę przeżyć kiedy mam świadomość że nie dostanę w naszym sklepie połowy produktów których używa Nigella w swojej kuchni A ta musztarda w proszku śni mi się po nocach :rolleyes:

jolu ta ocja z kaszką na podwieczorek i cycusiem na ukojenie brzmi zachęcająco. Zobaczymy jak się u nas sprawdzi :tak:
Chyba jednak wybiorę Sinlac, nie będę się musiała bawić w dodawanie swojego mleka, ani korzystać z modyfikowanego, a zawiera wapń :tak:

Normalnie jakbym się na jakąś wojnę albo przeprawę przez pustynię szykowała :sorry::rofl2:

Wy tam macie fajnie - next, pojemniczki, MAM w sklepach, no i musztarda w proszku Colman's .... ja, która ma bzika na punkcie przypraw, dodatków, nie mogę przeżyć kiedy mam świadomość że nie dostanę w naszym sklepie połowy produktów których używa Nigella w swojej kuchni A ta musztarda w proszku śni mi się po nocach :rolleyes:

jolu ta ocja z kaszką na podwieczorek i cycusiem na ukojenie brzmi zachęcająco. Zobaczymy jak się u nas sprawdzi :tak:
Chyba jednak wybiorę Sinlac, nie będę się musiała bawić w dodawanie swojego mleka, ani korzystać z modyfikowanego, a zawiera wapń :tak:

Normalnie jakbym się na jakąś wojnę albo przeprawę przez pustynię szykowała :sorry::rofl2:

O kurcze...Nigella...lubie jak gotuje......my tu mamy programy tylko o gotowaniu i caly dzien u mnie to leci naprzemian z bajkami dla dziewczyn....oj co ja bym zrobila bez telewizji.....

A wracajac do tematu....te pojemniczki kupilam w Boots i w opakowaniu sa dwa takie.....one sa silikonowe czyli fajnie je sie tak "wywija" i jedzonko wyskakuje z niego.....kosztowaly chyba 5.5 f.......a no i jeszcze kaszke dostalam do nich bo akurat byla promocja....:tak::tak::tak:

A musztarde tez Ci moge przywiezc w styczniu.....lecimy bodajze 20ego......taka mala paczuszke dla cioci Moni od dziewczynek....:-D:-D:-D

Oj Jolu wiedziałam ze moge na Ciebie liczyć!:tak: Buźka ogromna!:-)
Kochana a nie widziałaś dziś może w necie takiego opakowania żeby je kupić??
Ja mam pojemnik na kostki lodu ale on nie jets przyrywany niczym i mam opory żeby w tym mrozić :sorry:

Kasiu...kurcze ..nie sprawdzalam.....chyba Wam paczke przesle do Polski.....:tak:

A jak potrzebujesz jakis informacji to zagladaj na watek do nas....ja nie uwazam tak jak Imagination z "zamknietego" ze jest on wogole nie przydatny i nic tu nie mozna znalezc konkretnego....:eek::eek:

ja nie uwazam tak jak Imagination z "zamknietego" ze jest on wogole nie przydatny i nic tu nie mozna znalezc konkretnego....:eek::eek:

Cooooo????
O wypraszam sobie, bardzo nieładnie ze strony Imagination tak pisać!
Gdyby nie ten wątek byłabym zupełnie zielona.
Niektórzy powinni się widać zupelnie odizolować od świata i żyć w swoim własnym, notabene wyIMAGINOWANYM. Co ja pisze? Powinni ... już to zrobili :huh:

Cooooo????
O wypraszam sobie, bardzo nieładnie ze strony Imagination tak pisać!
Gdyby nie ten wątek byłabym zupełnie zielona.
Niektórzy powinni się widać zupelnie odizolować od świata i żyć w swoim własnym, notabene wyIMAGINOWANYM. Co ja pisze? Powinni ... już to zrobili :huh:
hihihi na tym wątku nie można zdjęć wrzucać więc nie dziwne ze nie odpowiada :-p

Kochana ja właśnie siedzę w "świecie przypraw" znalazłam już kilka takich, które kuzynka przysyła mi ze Stanów(a jestem dopiero na 3 stronie) więc jak tylko znajdę taka musztardę do zaraz Ci dam znać:-).
A co Imagination w piórka obrosła na zamkniętym???

reklama
Do góry