reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozdwojone Marcówki 2007 :)

a ja to dokladnie 7lipca,tez maz wrocil z nocnej zmiany obudzil mnie zebym zrobila test,a ja mowie nie jutro :laugh2:a jak usnal to nie wytrzymalam i poszlam zrobic,jak zobaczylam 2kreseczki to odrazu mezus byl na nogach:-D:-)

reklama
Witam Wszystkie !!
Aga 22 - Podaj Mi do Siebie numer na priva , chyba ze tu bedziemy rozmawiac o tym..ja chcialabym sie dowiedziec o wszystkim jak to bylo od poczatku do konca! a gdzie mieszkasz?? gdzie rodzilas? :confused::blink:;-)Dobranoc.

Buziaczek juz pisalam gdzies indziej,tylko nie pamietam gdzie:no::sorry:moj nr gg, na Twoj tez pisalam ale niewiem czy doszlo:confused: ja mieszkam w Worksopie, tu tez rodzilam moje szczescie:tak::-D

Jakiś czas temu parę dziewczyn chciało być dopisanych do listy (wątek Lista marcóweczek) ale od tego czasu cisza....

To ja jeszcze raz napiszę, że jeśli mam Was dopisać to proszę o podanie danych wg następującego schematu:

NICK DZIEŃ marca 2007r o GODZINA urodziła córeczkę / synka IMIĘ.
Waga ........g, długość ....cm, poród naturalny/CC w ...t ...d.

Jakiś czas temu parę dziewczyn chciało być dopisanych do listy (wątek Lista marcóweczek) ale od tego czasu cisza....

To ja jeszcze raz napiszę, że jeśli mam Was dopisać to proszę o podanie danych wg następującego schematu:

NICK DZIEŃ marca 2007r o GODZINA urodziła córeczkę / synka IMIĘ.
Waga ........g, długość ....cm, poród naturalny/CC w ...t ...d.

Też jestem marcową mamą i chciała bym się dopisać do listy. Podaję więc moje dane
Elahar 21 marca 2007 o 20. 40 urodziłam córkę Madzię
3600 g , 55 cm, cc w 40 tyg. ciąży

to i ja się dopiszę

Kaskada, a w dniu 17 marca 2007 roku o godzinie 11.30 urodziłam syna Wojtka, 2750 gr, 53 cm, poród naturalny w 40 tygodniu ciąży

Ja tez prosze o dopisanie;-)

Aga22 ,10 marca2007 roku ,o godzinie 1:28 urodzilam coreczke Vaneske
Waga 2980g, dlugosc 49cm, porod naturalny:-)dokladnie w dniu terminu:tak:

Ufff... udało mi się powstawiac suwaczki :). Gdyby się coś nie zgadzało to dajcie znać bo w tym upale mogłam coś zamieszać ....

Teraz w jednym miejscu widać które dziecko w jakim jest wieku :). Mamy już nawet półroczne marcowe dziecko - Karolinkę :)

reklama
Do góry