reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozdwojone Marcówki 2007 :)

a ja to dokladnie 7lipca,tez maz wrocil z nocnej zmiany obudzil mnie zebym zrobila test,a ja mowie nie jutro :laugh2:a jak usnal to nie wytrzymalam i poszlam zrobic,jak zobaczylam 2kreseczki to odrazu mezus byl na nogach:-D:-)

reklama
Witam Wszystkie !!
Aga 22 - Podaj Mi do Siebie numer na priva , chyba ze tu bedziemy rozmawiac o tym..ja chcialabym sie dowiedziec o wszystkim jak to bylo od poczatku do konca! a gdzie mieszkasz?? gdzie rodzilas? :confused::blink:;-)Dobranoc.

Buziaczek juz pisalam gdzies indziej,tylko nie pamietam gdzie:no::sorry:moj nr gg, na Twoj tez pisalam ale niewiem czy doszlo:confused: ja mieszkam w Worksopie, tu tez rodzilam moje szczescie:tak::-D

Jakiś czas temu parę dziewczyn chciało być dopisanych do listy (wątek Lista marcóweczek) ale od tego czasu cisza....

To ja jeszcze raz napiszę, że jeśli mam Was dopisać to proszę o podanie danych wg następującego schematu:

NICK DZIEŃ marca 2007r o GODZINA urodziła córeczkę / synka IMIĘ.
Waga ........g, długość ....cm, poród naturalny/CC w ...t ...d.

Jakiś czas temu parę dziewczyn chciało być dopisanych do listy (wątek Lista marcóweczek) ale od tego czasu cisza....

To ja jeszcze raz napiszę, że jeśli mam Was dopisać to proszę o podanie danych wg następującego schematu:

NICK DZIEŃ marca 2007r o GODZINA urodziła córeczkę / synka IMIĘ.
Waga ........g, długość ....cm, poród naturalny/CC w ...t ...d.

Też jestem marcową mamą i chciała bym się dopisać do listy. Podaję więc moje dane
Elahar 21 marca 2007 o 20. 40 urodziłam córkę Madzię
3600 g , 55 cm, cc w 40 tyg. ciąży

to i ja się dopiszę

Kaskada, a w dniu 17 marca 2007 roku o godzinie 11.30 urodziłam syna Wojtka, 2750 gr, 53 cm, poród naturalny w 40 tygodniu ciąży

Ja tez prosze o dopisanie;-)

Aga22 ,10 marca2007 roku ,o godzinie 1:28 urodzilam coreczke Vaneske
Waga 2980g, dlugosc 49cm, porod naturalny:-)dokladnie w dniu terminu:tak:

Ufff... udało mi się powstawiac suwaczki :). Gdyby się coś nie zgadzało to dajcie znać bo w tym upale mogłam coś zamieszać ....

Teraz w jednym miejscu widać które dziecko w jakim jest wieku :). Mamy już nawet półroczne marcowe dziecko - Karolinkę :)

reklama
Do góry