reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozdwojone Marcówki 2007 :)

hej .

chcialam sie dopisac o listy marcowek.moj aniolek mial sie narodzic 21lutego ale jakos niespieszno bylo jej na ta strone i przyszla na swiat 1marca o godz.17:5waga 3030 dlugosc 49cmna imie ma Marie.. .15 czerwca minol rok jak doweidzialam sie ze jestem w ciazy, a teraz mala ma juz 3,5mca i niewyobrazam sobie zycia baa nawet dnia bez niej ...pozdrawiam wszystkie mamy:)

reklama
dziekuje blueberry77 to imie to moj maz mial zamowione i o zadnym innym niechcial slyszec chyba ze na drogie.mnie sie podobalo Louise i chcielismy na drogie dac ale ostatecznie zostalismy przy Marie.

pozdrawiam goraco wszystkie marcowki.

Ps.tez sie ogladam ze ciezarowkami na ulicy i tak troche i zal ze juz tam z brzuszka nic mnie nie kopie ...ale to chyba dlatego ze jeszcze nie jest taki plaski jak przed ciaza:baffled:;-)

ps.przepraszam za literowki to ten upal ;)

my 21 czerwca 2006 wracalismy z Turcji całą drogę w samolocie byłam przerażona i bałam się że coś się stanie:zawstydzona/y: chciałam jak najszybciej być w domu bo wiedziałam że jestem w ciąży:-) potwierdziło się to 2 tyg. później u lekarza:-)

ja tez dowiedziałam się w lipcu a dokładnie 19.07 o 16, pamietam bo wracałam od mojej klientki która mi dała test i nie mogłam wytrzymac z ciekawości i zrobiłam go jeszcze w pracy. Bardzo romantycznie:-D:-D:-D

reklama
ja test zrobilam 18 lipca:-)o 7 rano i czekalam na meza (mial wrocic z nocnej zmiany o 8 )i nie moglam sie doczekac, tak mi sie ta godzina dluzyla:-)

Do góry