reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozdwojone Marcówki 2007 :)

reklama
czesc wszystkim jestem tu pierwszy raz chociaz julka ma juz 5 misicy skonczone teraz mam nadzieje ze bede miala chwil czasu by bycz wami... dziunia:laugh2:

To jeszcze ja: Elaklb 14 marca 2007 r. o godz. 8.50 urodziła córeczkę Maję, waga 3600 g, długość 57 cm, poród naturalny, 38 tydzień ciąży.

Jeszcze ja. Kajko urodziła 11.03.2007 o godz. 19:40 synka Leona waga 4150g 54cm , poród naturalny 41tydz. Chętnie dopiszę się do listy:-)

witajcie drodzy blogowicze... mam na imie oliwia urodzilam sie w marcu dokladnie 5 marca o godz. 1;20 jestem rezolutna mala dziewczynka.. chciala bym zawzec mnustwo nowych znajomosci.. mam nadzieje ze nam sie to uda..:tak:

witaj Oliwia ja mam na imie Szymon i tez jestem z marca dokladnie z 9:-Djestem bardzo ruchliwy i juz raczkuje.Jak tak dalej pojdzie to niedlugo bede biegal i umowimy sie na spotkanie...caluski:blink:

Widzę że będę komitetem powitalnym
Tak więc WITAMY NOWE MAMUSIE I DZIDZIUSIE :)
mój synek jutro kończy 7miesięcy a starszy ma 6.5 roku
zapraszamy do częstego korzystania z forum i do rozmów z mamusiami na każdy temat
:)
pozdrawiam
Kasia

reklama
Witamy serdecznie nowe blogowiczki. Moja córeczka skończ 12.10 siedem miesięcy. Mam nadzieję, że będziecie sie dobrze czuc u nas. pozdrawiamy i buziaki

Do góry