reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

śliczne brzuszki:-):-):-)kwitnąco wyglądają te nasze mamy marcowe:-):-)

ja niestety sie nie pochwalę, bo nie mam aparatu:-(ale może przed rozdwojeniem jeszcze mi się uda cos cyknąć..

Marteczka a ja mam taką ciekawą sytuację, że spodnie i spódnica ciążowa mnie dość mocno uciska (rozmiar ok, ale ten pas mi na brzuchu przeszkadza) i najwygodniej mi w moich starych poczciwych biodrówkach... choć teraz to problem z głowy - leżę sobie w dresikach i tyle:-)

reklama
Niekat, Siwona ,Kasik Sliczne brzusie!!!! kasik faktycznie te kilka kilosków to tylko brzuszek Ty po porodzie chyba niedowage bedziesz miała kochana:-D
Ja tez o normalnych portkach dawno zapomniałam od listopada ciązówki bo w koncu zaczełam w jakies wchodzic a nie sie topic.Wczesniej nosiłambojówki o rozmiar wieksze a moje dziny tez jakos w pazdzierniku pozegnałam

Co za śliczne brzusie u ślicznych mamuś:tak::tak::tak:
Zauważyłyście, że wszystkie marcóweczki sie trzymają?? żadna się nie roztyła ponad miarę i każda wygląda rewelka??:tak::tak:

Hejo dwupaczki:-) dzieki wielkie:-) co do spodni to mam takie 2pary "gum" spodni co sa baaardzo podatne i maja nizszy stan to smigam w nich po domku ale na wyjscie to mam typowe ciazowki:tak: bo inaczej nie da rady!
befatka-wiesz jak tak latam calymi dniami za tym moim Aruskiem a ma ostatnio taki motor w tylku ze nie wyrabiam :baffled::laugh2:bo mezus z pracy na mieszkanko idzie robic to nie mam kiedy przybrac bo to co zjem slodkiego to ucieka gdzies sobie no a po porodzie to waga jak waga tej obwislej skorki trzeba bedzie sie pozbyc do wakacji z brzusia ;-) siwona-brzusio tez nie wielki fajniusi:-):tak:

:-(..ja też nie mam..Ale nie mam aparatu...tylko taki zwykły..
Za to chętnie oglądam wasze...Sa śliczne! takie piłeczki..no i super wyglądacie dziewczyny..

dev067pr___.png

Pierwszy dzien 35 tc, synek i mama w porannej fryzurze :-D
Ewa moze ktos ze znajomych mogl by ci pstryknac foto?

Załączniki

• a 014.jpg
    a 014.jpg
    131,3 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry