reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

Marteczka - Niekat ma rację - ja też naprawdę szczerze uważam, że wszystkie tu dziewczyny na zdjęciach dobrze wyglądają.
Ja też patrzyłam na wagę ale teraz odpuściłam, bo po pierwsze - uważam , że i tak dobrze wyglądam a po drugie
Też uważam,że fajne z nas mamunie!Przecież mówiłam,że powinni nas na kalendarz wziąć(na marzec):-D
nie!ja też z kompleksu już się wyleczyłam:-D:-D:-D,dla mnie najgorszy był 5-6 miesiąc,bo wtedy jeszcze brzuch wygląda jak flak i jest taki bardziej rozlany:baffled:jakby się na prawdę przytył,najszybciej mi przybyło kg i wtedy to się czułam paskudnie,jeszcze problemy jakieś z cerą miałam:wściekła/y:.A teraz to już się fajnie czuję,widac,że to ciąża,a ja się czuję jakbym w niej była od zawsze:-)

reklama
Stwierdziłam ostatnio, że strasznie będzie mi brakować tego wystającego brzuszka i kopniaczków - z jednej strony to szkoda że ten czas tak szybko ucieka:-(

No i niestety muszę się pochwalić - a raczej wyżalić, że moje rozstępy na dole brzuszka się powiększają :wściekła/y::no::wściekła/y:

Amie wyglądasz extra!!
Ja u siebie rozstępów nie zauważyłam ( na razie) ale wczoraj zauważyłam tę kreskę!!! jest mało widoczna ale jest:tak:

Amie no lux mamuśka z ciebie:-)!
Weronika jaka wredna?Też bym szukała odpowiednich argumentów:tak:.A moja siostra mówiła,że ona to po porodzie jeszcze czuła jakby dzidzia się wierciła i kopała-można się w końcu przyzwyczaić tyle czasu to czując...no poczekamy-zobaczymy.
A mi rozstępy na cycku nie znikają!

Marteczka ja nie bedąc w ciazy juz 6 miesiecy czuła tak jakby ruchy a to były tylko ruchy/gazy w jelitach:-p:-Di zastanawiałąms ie czy przypadkiem nie jestem:confused::-D

ja myślałam że mam wielki brzuch ( bo mam z porównaniu z wami :-)) ale na szkole rodzenia i dziś na przystanku widziałam jeszcze większe nawet moje koleżanki stwierdziły że mój jest mały :-D a w nim już taki duży bobas :-)

Ninjacorps- Zgodnie z zyczeniem i zasadami forum oto moj (moje) brzuszek (brzuszki) :-)

Załączniki

• DSC00329.JPG
    DSC00329.JPG
    29,3 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry