reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

reklama
mrowa no SUUUUPER po prostu:-D az miło na tkai brzunio popatrzec:-) aja dopatrzyłam sie ze Twoja Mecia ma taka sama podusie jak moja Oli - z Lubelli o ile sie nie myle,tak?z królikiem Baksem:tak::blink: ja cie chyab nie dogonie w 20 tc z wielkąścią brzusia ale i tak juz mam spory i z dnia na dzien wydaje sie większy:happy2:szybciej rośnie niz z Oliwią :happy2:

Dziewczyny- ale macie super brzuszki!!!! Najbardziej podoba mi się brzusio Meli :-D

A to mój brzuszek w 21 tc :-). Zdjęcie świeżutkie, jeszcze cieplutkie (dziś robione):-).
A przy okazji pochwalę się moją nową fryzurką:-D. Pierwszy raz w życiu mam tak krótkie włosy. Zawsze miałam długie albo nawet bardzo długie:-D. Ale co jak zmiany to zmiany:-).

reklama
Dzięki Dziewczyny:-)!

niekat- :-D:-D:-D:-D:-D ale Ty masz oko. Zgadza się, serniczek. Mamusia mnie wczoraj odwiedziła i przyniosła przepyszny serniczek:-). W ogóle wczoraj miałam dzień ruszania paszczą:zawstydzona/y:. Od rana do wieczora:zawstydzona/y::szok::-).

Mamusie wklejajcie swoje brzusie!!!! Pochwalcie się!!!

Do góry