reklama
Parisienne, bardzo fajny pomysł na ten żłobek. To chyba się fajnie sprawdza. Szkoda, że u nas nie ma czegoś takiego. W sumie, gdyby mieć kilka znajomych osób z dziećmi w podobnym wieku, to by się dało cos takiego na własną rękę zorganizować.
Parisienne
Zaangażowana w BB
Mamoot napewno by dalo sie cos zrobic
wiesz nasz zlobek przyjmuje dzieci od 6 miesiecy do 3 lat i jest calkiem sponsorowany przez rade miasta...bo gdybysmy musialy za wszystko placic do zlobek by chyba z 1000 euro na miesiac kosztowal.....
fajne to jest ale wymaga duzo czasu i poswiecenia ze strony rodzicow.....
wiesz ja pracuje 42 godz w tyg do tego musze byc w zlobku 4 godz w tyg(w week end zlobek zamkniety) wiec czasami ciezko te 4 godziny zoorganizowac i do tego robienie tych menu i zakupow....i dochodzi jeszcze dom , dziecko, zakupy......
ale marudze......
wiesz nasz zlobek przyjmuje dzieci od 6 miesiecy do 3 lat i jest calkiem sponsorowany przez rade miasta...bo gdybysmy musialy za wszystko placic do zlobek by chyba z 1000 euro na miesiac kosztowal.....
fajne to jest ale wymaga duzo czasu i poswiecenia ze strony rodzicow.....
wiesz ja pracuje 42 godz w tyg do tego musze byc w zlobku 4 godz w tyg(w week end zlobek zamkniety) wiec czasami ciezko te 4 godziny zoorganizowac i do tego robienie tych menu i zakupow....i dochodzi jeszcze dom , dziecko, zakupy......
ale marudze......
Witaj Parisienne :-)
Kacperek chudzinka? mój waży niecałe 11 kg .. :-)
no ale kochane trzeba brac pod uwage wzrost..
Kasperek jest podobnych wymiarów co Klaudia- choc ona chudsza bo 13 kg, a i wyzsza o cm-bo ma 94 cm.
a z tym przedszkolem swietna sprawa- w uk jest cos podobnegoi Klaudia chodzi narazie na 2 h dziennie
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Witaj Parisienne! Irmaa - powodzenia w staraniach! Jak tak czytam opowieści Cichej, Kasi i Mamootka, to wierzę, że może i ja sobie poradzę z dwójką Bo mimo ogromnych chęci, trochę się jednak boję... Chociaż zanim wreszcie uda mi się zajść w ciążę i urodzić, to Marcinek będzie miał pewnie 3 latka skończone, więc może będzie łatwiej...
a pewnie, ze sie da..np. ja nie lubie prostych, łatwych rozwiazan...i sztabu ludzi do pomocy..Tez sie boje, czy dałabym rade..ale co tam..;-)w Uk faktycznie tylko maz ..po pracy do pomocy..czas pokaze co bedzie:-)
Dziewczyny-powodzenia w tych miłych starankach
Dziewczyny-powodzenia w tych miłych starankach
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
a ja to osiwiej jak bede miala 2 W przeciwienstwie do Rusalki dla mnie do pomocy moze byc cala gwardia byle nikt nie naruszal mojej prywatnosci...i nie siedzial mi nakarku...Ogolnie pasowaloby mi zycie gwiazdy :-)