dla mnie dzieci juz sa moja prywatnoscia..czescia mojego zycia i krecacy sie ludzie..do tego obcy chyba drazniliby mnie na dłuzsza mete..Owszem czasem chwila wytchnienia ..sam na sam..-jak najbardziej wskazane..ale ja zaraz tesknie..mysle, ze potrafie to lepiej zrobic..ze to nie tak itd..ale gwiadą to tez mogłabym byc i słuzba do sprzatania tez bym nie pogardziłaale na zasadzie-przyjdz posprzataj..a ja jeszcze po Tobie poprawie
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No po takich co ja poprawiac bym miala to zaraz na bruk
Ja tylko nie lubie jak mi sie ktos po domu za dlugo kreci...wtedy juz mnie nossi bo ja lubie w ciszy i spokoju polezec :-)
Ja tylko nie lubie jak mi sie ktos po domu za dlugo kreci...wtedy juz mnie nossi bo ja lubie w ciszy i spokoju polezec :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No zycie gwiazdy jak najbardziej:-)a ja to osiwiej jak bede miala 2 W przeciwienstwie do Rusalki dla mnie do pomocy moze byc cala gwardia byle nikt nie naruszal mojej prywatnosci...i nie siedzial mi nakarku...Ogolnie pasowaloby mi zycie gwiazdy :-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Tak, ja też bym mogła mieć ludzi od "czarnej roboty" A jeśli chodzi o dzieci, to najbardziej boję się tego, że zajmując się młodszym, zaniedbałabym Marcinka... Pytanie do podwójnych mamuś - nie miałyście takich myśli, że może będziecie mniej kochać któreś dziecko, albo że nie starczy Wam czasu i sił, żeby odpowiednio zadbać o dwójkę?
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Kasia - to najważniejsze
Cicha, Kasia, Mamootki - jak sobie dajecie rade z dwojka???
U mnie na razie , zapomnij o drugim, nie wyobrazam soebie, chociaz jak widze jak mayti reaguje na male dzieci, to wydaje mi sie ze by mi mogl duzo pomoc....
I tak fajnie miec dwojke
U mnie na razie , zapomnij o drugim, nie wyobrazam soebie, chociaz jak widze jak mayti reaguje na male dzieci, to wydaje mi sie ze by mi mogl duzo pomoc....
I tak fajnie miec dwojke
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pamietam Mamusię :-) dobrze gotowała
reklama