reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wow,az dostalam gesiej skorki
Wojtus witaj na swiecie i rosnij zdrowo!!!!:-)
Irmaa gratulacje dla Ciebie i dla meza... Szybkiego powrotu do formy i przespanych ,spokojnych nocy :-)
Izka-opiekuj sie braciszkiem najlepiej jak potrafisz :-) Zycze Wam szalonych zabaw )))
Wojtus witaj na swiecie i rosnij zdrowo!!!!:-)
Irmaa gratulacje dla Ciebie i dla meza... Szybkiego powrotu do formy i przespanych ,spokojnych nocy :-)
Izka-opiekuj sie braciszkiem najlepiej jak potrafisz :-) Zycze Wam szalonych zabaw )))
Irmaa przeogromne gratulacje i wszystkiego najlepszego dla najmlodszego czlonka rodziny!!!
Rzeczywiscie dzien sobie Wojtus wybral ladny .... a i chlopak z niego na schwal (co to by bylo jakby tak jeszcze poczekal ;-):-))
Rzeczywiscie dzien sobie Wojtus wybral ladny .... a i chlopak z niego na schwal (co to by bylo jakby tak jeszcze poczekal ;-):-))
Baska- ja dzis zwrocilam uwage....TY juz prawie na polowce........................jacieeeeeeeee..Jak ten czas zasuwa..
a wczoraj dowiedzialam sie, ze moj dawny przylaciel(przyjazn zakonczyla sie, bo on sie we mnie zakochaldo dzis moja rodzina darzy go sympatia, bo lubila Piotrusia-"taki przystojny, ulozony(starszy), po studiach, zakochany w Tobie ..itd..a Ty go nie checsz!?"(kwestia gustu i priorytetow-odpowiadalam ..a wczoraj wlasnie mama mi powiedziala, ze bedzie mial 3 dzidziusia w lipcu-hehe...ma dwie corki i zartujemy sobie, ze chyba dziobie na synka;-)(plci jeszcze nie znaja);-)
a wczoraj dowiedzialam sie, ze moj dawny przylaciel(przyjazn zakonczyla sie, bo on sie we mnie zakochaldo dzis moja rodzina darzy go sympatia, bo lubila Piotrusia-"taki przystojny, ulozony(starszy), po studiach, zakochany w Tobie ..itd..a Ty go nie checsz!?"(kwestia gustu i priorytetow-odpowiadalam ..a wczoraj wlasnie mama mi powiedziala, ze bedzie mial 3 dzidziusia w lipcu-hehe...ma dwie corki i zartujemy sobie, ze chyba dziobie na synka;-)(plci jeszcze nie znaja);-)
(a tak na marginesie to ja chyba jakoś przepiłam że ma być Wojtuś a my też rozważamy to imię ale kilka innych też...)
Ja chyba też przegapiłamNie ma się co dziwić, że Wojciech popularny, jak takich fajnych mamy na BBOstatnio, jak znajoma mi powiedziała, że jej jeszcze nienarodzony synek będzie miał na imię Karol, to od razu pomyślałam o naszym Lolku:-)
reklama
Nie ma się co dziwić, że Wojciech popularny, jak takich fajnych mamy na BB
Wojciaszek dziękuje!:-)