reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzeństwo naszych dzieciaczków

Dziś rano o godzinie 6 urodził się Wojtuś Irmy i Grzesia!!!
Maluszek waży 4,2kg i ma 57cm!!!

Irma, jeszcze raz serdeczne gratulacje! Wojtusiu rośnij duży i zdrowy jak nasze forumowe Wojtki:tak:

reklama
Irmaa, wielkie gratulacje!!!! Witaj Wojtusiu!!!:-):-):-):-)
Piękny dzień na urodziny - dziś Pierwszy Dzień Wiosny.

Ostatnia edycja:
Irmo- super wiesci z rana!!! Aaaaa-(krzycze z radosci):-)
Ogromne Gratulacje kochana! Wracajcie do nas szybko!!!!
Witaj Wojtus!

Wow,az dostalam gesiej skorki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wojtus witaj na swiecie i rosnij zdrowo!!!!:tak::-)

Irmaa gratulacje dla Ciebie i dla meza... Szybkiego powrotu do formy i przespanych ,spokojnych nocy :-)

Izka-opiekuj sie braciszkiem najlepiej jak potrafisz :-) Zycze Wam szalonych zabaw :))))

Irmaa przeogromne gratulacje i wszystkiego najlepszego dla najmlodszego czlonka rodziny!!!
Rzeczywiscie dzien sobie Wojtus wybral ladny .... a i chlopak z niego na schwal (co to by bylo jakby tak jeszcze poczekal ;-):-))

GRATULUJEMY !!!!!
WOJTUSIU WITAJ!!!

JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ WIEŚCI OD MAMUSI - CO I JAK :)

(a tak na marginesie to ja chyba jakoś przepiłam że ma być Wojtuś a my też rozważamy to imię :) ale kilka innych też...)

Baska- ja dzis zwrocilam uwage....TY juz prawie na polowce........................jacieeeeeeeee..Jak ten czas zasuwa..

a wczoraj dowiedzialam sie, ze moj dawny przylaciel(przyjazn zakonczyla sie, bo on sie we mnie zakochal:dry:do dzis moja rodzina darzy go sympatia, bo lubila Piotrusia-"taki przystojny, ulozony(starszy), po studiach, zakochany w Tobie ..itd..a Ty go nie checsz!?"(kwestia gustu i priorytetow:-D-odpowiadalam ..a wczoraj wlasnie mama mi powiedziala, ze bedzie mial 3 dzidziusia w lipcu-hehe...ma dwie corki i zartujemy sobie, ze chyba dziobie na synka;-)(plci jeszcze nie znaja);-)

(a tak na marginesie to ja chyba jakoś przepiłam że ma być Wojtuś a my też rozważamy to imię :) ale kilka innych też...)

Ja chyba też przegapiłam:tak:Nie ma się co dziwić, że Wojciech popularny, jak takich fajnych mamy na BB:tak:Ostatnio, jak znajoma mi powiedziała, że jej jeszcze nienarodzony synek będzie miał na imię Karol, to od razu pomyślałam o naszym Lolku:-)

reklama
Do góry