reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzeństwo naszych dzieciaczków

reklama
Ooo, bidulek Wojtuś. Ale wyleczą i będzie git!
A Ty sie Baśka przyzwyczajaj, że my niecierpliwe i już!!! zakoduj, żeby MMS-a wysłać, np. do mnie:-p

Kasia ale ode mnie nie da się wysłać mmsa :(
tzn aparat mam ale chyba usługio nie mam aktywnej...no ale może Paweł wam wrzuci ;) cokolwiek by to znaczyło...

Baśka, no chyba musisz coś z tą komórką zakombinować ;-):-D:-D
Albo tak jak ja: jak urodziłam Stasia, to kazałam zrobić zdjęcie Marcinowi i z 5 razy mu powtarzałam: "wejdź na BB, na wątek taki i taki i wstaw tam zdjęcie, koniecznie dziś!!" :-D:-D:-D A wiecie, z kobitą, która dopiero co urodziła, nie ma co dyskutować. ;-)

Ależ sie nie mogę doczekać, żeby Wojtusia małego zobaczyć.

Syla, nie da rady, moja przedpotopowa komórka służy do klepania smsów i dzwonienia a nie do wysyłania zdjęć ;-);-);-) Więc nic z tego, ale pomysł Irmie podsunę...
Mamoot, to mój Małżowin wrzuci do Ciebie na pocztę i wszystko będzie w Twoich rękach ;-);-);-);-)

no w sumie swojego tez będę musiała wcześniej przeszkolić albo łatwiej jak każę mu wysłać na maila do którejś z was zamiast tłumaczyć te wszystkie kody - gdzie co wstawić itp - nigdy tego nie robił to co mu będę głowę zasmiecać ;)

Syla, nie da rady, moja przedpotopowa komórka służy do klepania smsów i dzwonienia a nie do wysyłania zdjęć ;-);-);-) Więc nic z tego, ale pomysł Irmie podsunę...
Mamoot, to mój Małżowin wrzuci do Ciebie na pocztę i wszystko będzie w Twoich rękach ;-);-);-);-)

Nie ma sprawy! ;-)

reklama
Do góry