reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzeństwo naszych dzieciaczków

reklama
U nas maleństwo będzie z nami przez 5-6 miesięcy ( chyba póki nie będę pracować), potem będzie jakieś 3 lata dzieliło pokój z Oti, a jak Oti pójdzie do szkoły to zrobimy maluchom oddzielnie pokoje,a my wtedy z salonu i kuchni wylączymy kawalek na naszą sypialnie:)

My jeszcze w sypialni razem z Kubą, ale już niedługo. Z łóżeczka prawie już wyrósł i trzeba by zrobić jakiś mały remont ale narazie brak funduszy :crazy:

my niestety sypialni nie mamy. Śpimy w dużym pokoju a Ola ma swój pokój w którym śpi bardzo rzadko. W przyszłości będziemy chcieli kupić większe mieszkanie, żeby maluszki miały oddzielne pokoje.

Też zwróciłam uwagę na to "brat ponosi".:tak:

A ja Wam powiem, że moi chłopcy coraz czesciej razem się bawią. Wczoraj w kąpieli obaj leżeli na brzuchach na przeciwko siebie i puszczali buźkami bąble do wody. Dziś Staś wstał przy Wojtku, złapali sie obaj "za bary" i się chichotali do siebie. :-D
Ogólnie Wojtek zniża sie do poziomu Stasia jeśli chodzi o zabawy i głównie ganiaja na czworakach za jakimiś zabawkami.

Fajnie się bracia dogadują:-DMamoot ale to minie. Ja pamętam że moja Madzia też próbowała wejść w rolę Mateuszka jak byl malutki np udawała niemowlaka, potem gaworzyła z Matim itd

reklama
Do góry