reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja narazie niby mam sypialnie ale chyba niedlugo nie bede jej miec bo porabie ja w cholere!!!!!!
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas maleństwo będzie z nami przez 5-6 miesięcy ( chyba póki nie będę pracować), potem będzie jakieś 3 lata dzieliło pokój z Oti, a jak Oti pójdzie do szkoły to zrobimy maluchom oddzielnie pokoje,a my wtedy z salonu i kuchni wylączymy kawalek na naszą sypialnie
Też zwróciłam uwagę na to "brat ponosi".
A ja Wam powiem, że moi chłopcy coraz czesciej razem się bawią. Wczoraj w kąpieli obaj leżeli na brzuchach na przeciwko siebie i puszczali buźkami bąble do wody. Dziś Staś wstał przy Wojtku, złapali sie obaj "za bary" i się chichotali do siebie.
Ogólnie Wojtek zniża sie do poziomu Stasia jeśli chodzi o zabawy i głównie ganiaja na czworakach za jakimiś zabawkami.
A ja Wam powiem, że moi chłopcy coraz czesciej razem się bawią. Wczoraj w kąpieli obaj leżeli na brzuchach na przeciwko siebie i puszczali buźkami bąble do wody. Dziś Staś wstał przy Wojtku, złapali sie obaj "za bary" i się chichotali do siebie.
Ogólnie Wojtek zniża sie do poziomu Stasia jeśli chodzi o zabawy i głównie ganiaja na czworakach za jakimiś zabawkami.
reklama