reklama
Milva
Zbójkowa mama;)
Bioderka ok, w ogóle lekarz się zdziwił, że przyszłam na kontrolę, bo według niego jak pierwszy raz było ok, to nie trzeba...
Czerwone przy szyjce, to otarcie skóra, o skórę - fałdki;-) przepisał maść, którą jutro dopiero wykupię-dam znac co, bo z recepty nie idzie odczytać. ważymy 9kg.
Czerwone przy szyjce, to otarcie skóra, o skórę - fałdki;-) przepisał maść, którą jutro dopiero wykupię-dam znac co, bo z recepty nie idzie odczytać. ważymy 9kg.
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
No i już po wizycie u lekarza który powiedział to samo co położna że to ze ślinienia się podrażniona skórka przepisał maść Daktacort ointement którą mamy smarować rano i wieczorem i jak nie przejdzie to za 3 tygodnie do kontroli. Na temat kataru dowiedziałam się że sam przejdzie i nawet nie osłuchał dziecka.
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
My po pierwszym szczepieniu na pneumokoki. Alan zniósł je super, krzyknął tylko przy ukłuciu.
Wzrost 78 cm
waga 11kg, czyli juz nie przybiera, co mnie cieszy bo i tak jest nam ciezko
Obwód glowy 45,5cm
Obwód klatki piersiowej 50cm
No i pan Dr pokazal mi ze ząbek juz jest i faktycznie jest DD
Następne pneumo 8 sierpnia
Wzrost 78 cm
waga 11kg, czyli juz nie przybiera, co mnie cieszy bo i tak jest nam ciezko
Obwód glowy 45,5cm
Obwód klatki piersiowej 50cm
No i pan Dr pokazal mi ze ząbek juz jest i faktycznie jest DD
Następne pneumo 8 sierpnia
kasia2011
Fanka BB :)
my juz po wizycie kontrolnej mloda zdrowa i zdatna pojscia do zlobka
obwod glowy 46 cm
klatka 47 cm
waga 10.100
wzrost 74 cm
obwod glowy 46 cm
klatka 47 cm
waga 10.100
wzrost 74 cm
dagne
My chorujemy od wczoraj :/ Kala chrypi, ma kaszelek i pojechałam na całodobowy dyżur do Rzeszowa. Diagnoza: zapalenie gardła. Ma antybiotyk, ibufen w czopkach i jak nie będzie poprawy do środy rana, to mam jechać do mojej pediatry.
Mnie chyba zaraziła, bo zaczyna mnie gardło pobolewać :/ Bidulka nie może połykać za bardzo, boli Ją i nocki były kiepskie. Nawet ślina Ją co jakiś czas krztusi, płacze... już wolałabym być na jej miejscu, żeby tak nie cierpiała. A najdziwniejsze, że w sobotę do wieczora jeszcze nic nie było Miśce. Tak nagle złapało.
Pan doktor mówił, że takie upały nie są korzystne dla malutkich dzieci i że bardzo łatwo im coś złapać.
Mnie chyba zaraziła, bo zaczyna mnie gardło pobolewać :/ Bidulka nie może połykać za bardzo, boli Ją i nocki były kiepskie. Nawet ślina Ją co jakiś czas krztusi, płacze... już wolałabym być na jej miejscu, żeby tak nie cierpiała. A najdziwniejsze, że w sobotę do wieczora jeszcze nic nie było Miśce. Tak nagle złapało.
Pan doktor mówił, że takie upały nie są korzystne dla malutkich dzieci i że bardzo łatwo im coś złapać.
agapa
My wczoraj byliśmy też na szczepieniu. Teraz dopiero w 13-15m.ż.
Miki waży 9.700g
72cm 6 miesięcy i 3 tyg.
Miki waży 9.700g
72cm 6 miesięcy i 3 tyg.
Phelania
Mama 2 urwisów :P
po wizycie u pediatry:
osłuchowo wszystko ok, z gardłem takze.Natomiast moze to byc "3 dniówka" mamy obserwowac młodego.Mamy skierowanie na mocz i zobaczymy.Pod wieczór znów temp wzrosła do 38,3 zeszło do 36,9.Pytalamsie o zeby czy mozliwe ze to przez zabkowanie niestety temp jest za wysokaAntybiotyków narazie nie podajemy w razie co eferalgan 150 w czopkach co 3 h.
osłuchowo wszystko ok, z gardłem takze.Natomiast moze to byc "3 dniówka" mamy obserwowac młodego.Mamy skierowanie na mocz i zobaczymy.Pod wieczór znów temp wzrosła do 38,3 zeszło do 36,9.Pytalamsie o zeby czy mozliwe ze to przez zabkowanie niestety temp jest za wysokaAntybiotyków narazie nie podajemy w razie co eferalgan 150 w czopkach co 3 h.
reklama