reklama
Witam właśnie wróciliśmy z usg, ale superowo!! Fasolek zdrowy jak rydz, przynajmnie na tym etapie, ale pewnikiem tak już zostanie Ruszał się bardzo mocno, mężulek stwierdził, że chyba maluszek robił pajacyki :laugh: Poza tym serducho, hehh... tego rytmu nie zapomnę nigdy Pozdrowionka ;D
Aska K
Mama Marcelka:)
karola7
Fanka BB :)
Rybka z tego co pamiętam to słychać tylko przy badaniu specjanym sprzętem (taka słuchawka z żelem, którą przykłada się do brzunia i wtedy serducho wali, aż słychać w poczekalni) a przy USG to nic nie słychać.
Monia 79 a były już rączki i nózie?
Monia 79 a były już rączki i nózie?
Karola, to zalezy od sprzetu. Ja przy USG slyszalam mimo, ze to byla dopiero polowa siodmego tygodnia.
Ale za to nie widzialam, bo jestem slepa ;-)
Tzn., fasolke widzialam, ale jak na moj gust nic tam nie pulsowalo, dobrze, ze zaraz dzwiek wlaczono, bo umarlabym z niepewnosci ;-)
A z nastepnego USG (25 lipiec, wiec juz za 12 dni), dostane oprocz zdjec nagranie na kasecie :-)
Ale za to nie widzialam, bo jestem slepa ;-)
Tzn., fasolke widzialam, ale jak na moj gust nic tam nie pulsowalo, dobrze, ze zaraz dzwiek wlaczono, bo umarlabym z niepewnosci ;-)
A z nastepnego USG (25 lipiec, wiec juz za 12 dni), dostane oprocz zdjec nagranie na kasecie :-)
Aska K
Witam...zaczynam od usmiechu, bo mam bardzo dobry humor.Bylam wczoraj u lekarza, zbadal mnie, jak uslyszal ze czuje sie wysmienicie, nadzwyczaj dobrze, to powiedzial, ze musi mnie w takim razie "bardzo dokladnie przebadac", bo dla poloznika bardziej niepokojce jest, jak kobieta wlasnie tak mowi, niz jak narzeka, ze jej zle, ze ma mdlosci, itp. Wiec zrobil USG I widzialam ta moja Fasoleczke. Poprosilismy tez meza i popatrzelismy sobie razem. Cudna jest. I moge przysiac, ze pomachal/a do mnie raczka...widzialam na wlasne oczy!! maz byl wzruszony!! I to bijace serduszko!!! Cudne!! Lekarz powiedzial mk, ze moje Malenstwo ma 5 cm!!!!
A tak ogolnie to wszystko jest ok. Wyniki bardzo dobre, cisnienie ok. Nie musze brac zadnych witamin, tylko kwas foliwy i to polowe tabl dziennie. Mam nadzieje, ze tak bedzie do konca. Pozdrowienia dla wszystkich!
A tak ogolnie to wszystko jest ok. Wyniki bardzo dobre, cisnienie ok. Nie musze brac zadnych witamin, tylko kwas foliwy i to polowe tabl dziennie. Mam nadzieje, ze tak bedzie do konca. Pozdrowienia dla wszystkich!
reklama
Aska K