reklama
karola7
Fanka BB :)
Jak już mowa o wynikach. Jak objawia sie zapalenie dróg moczowych? bo mnie od wczoraj troszke piecze i dzisiaj jakieś dziwne uplawy mam. Zaczęłam już brac urosept (bo gin kazał odstawić, bo wyniki byly OK). Myslicie, że podmywanie sie azulanem nie zaszkodzi dzidzi? Bo znalazłam, że stosowanie azulanu w ciąży nie zostało zbadane, tylko nie wiem, czy nie chodzi tu o stosowanie wewnętrzne.
czarnula002
Aktywna w BB
Karola7 ja sie borykam z zapaleniem drog moczowych juz ladnych pere lat. Mialam niedawno dosc mocne zapalenie i bralam furagin. Objawia sie to pieczeniem przy sikaniu i nie tylko. Tym ze ciagle masz wrazenie ze chce ci sie siku. Wiem ze to bardzo boli. Ja do tej pory czasami odczuwam. Mozesz brac bez problemu urosept 3X2 tabletki. Mozesz rowniez witramine C zeby zakwasic mocz. Pij takze duzo soku zurawinowego. Jak masz zapalenie pecherza to kolor moczu jest dosc zolty. No i wystrzegaj sie zmarzniecia w stopy. Mi Mazurek kazal od czasu do czasu brac urosept nawet jak mnie nie boli i witamine c.
Aska K
Mama Marcelka:)
Nooooooo Karola7, piekne zdjecia coreczki, przepiekne!!! ja dopiero teraz doczytuje...tak dawno mnie nie bylo. Tetka, gratulacje wspanialego syneczka
Wszyskim Dziewczynom gratuluje, tym, ktore wiedza jakiego Szkraba nosza i takim, ktore jesczze nie wiedza ( ja nie wiem)....
Moja wizyta 2 listopada. lekarz powiedzial, ze wtedy to juz mi na 99%. Nie moge sie juz doczekac
Wszyskim Dziewczynom gratuluje, tym, ktore wiedza jakiego Szkraba nosza i takim, ktore jesczze nie wiedza ( ja nie wiem)....
Moja wizyta 2 listopada. lekarz powiedzial, ze wtedy to juz mi na 99%. Nie moge sie juz doczekac
reklama