reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

a ja idę jutro na wizytę i pewnie zrobi mi ginka USG :) ale się cieszę!

Jedyne co nam pozostało to spędzić cudownie te ostatnie miesiące ciąży bo potem na nic nie będziemy miały czasu :)

reklama
Misqu ja jutro tez do gina na 17 ida....moze zrobi usg aczkowliek ja watpie w to.... bo ostatnio mialam.... ech...

Jak już mowa o wynikach. Jak objawia sie zapalenie dróg moczowych? bo mnie od wczoraj troszke piecze i dzisiaj jakieś dziwne uplawy mam. Zaczęłam już brac urosept (bo gin kazał odstawić, bo wyniki byly OK). Myslicie, że podmywanie sie azulanem nie zaszkodzi dzidzi? Bo znalazłam, że stosowanie azulanu w ciąży nie zostało zbadane, tylko nie wiem, czy nie chodzi tu o stosowanie wewnętrzne.

Karola7 ja sie borykam z zapaleniem drog moczowych juz ladnych pere lat. Mialam niedawno dosc mocne zapalenie i bralam furagin. Objawia sie to pieczeniem przy sikaniu i nie tylko. Tym ze ciagle masz wrazenie ze chce ci sie siku. Wiem ze to bardzo boli. Ja do tej pory czasami odczuwam. Mozesz brac bez problemu urosept 3X2 tabletki. Mozesz rowniez witramine C zeby zakwasic mocz. Pij takze duzo soku zurawinowego. Jak masz zapalenie pecherza to kolor moczu jest dosc zolty. No i wystrzegaj sie zmarzniecia w stopy. Mi Mazurek kazal od czasu do czasu brac urosept nawet jak mnie nie boli i witamine c.

podpisuje sie pod sokiem zurawinowym...pilam jego wersje z malinkami obronnilam sie przed katarem, poza tym jest bakteriobojczy wlasnie w odniesieniu do dolnych i gornych drog moczowych...

Nooooooo Karola7, piekne zdjecia coreczki, przepiekne!!! ja dopiero teraz doczytuje...tak dawno mnie nie bylo. Tetka, gratulacje wspanialego syneczka:)
Wszyskim Dziewczynom gratuluje, tym, ktore wiedza jakiego Szkraba nosza i takim, ktore jesczze nie wiedza:) ( ja nie wiem)....
Moja wizyta 2 listopada. lekarz powiedzial, ze wtedy to juz mi na 99%. Nie moge sie juz doczekac:)

Karola 7 ja mialam zapalenie drog moczowych i moczylam pupe w misce przegotowanej wodzie i do tego dodawalam cytryny(kilka) i przeszlo mi a napewno dzidzi to nie zaszkodzi...powodzenia zycze wyprobuj!pozdrawaim

reklama
Do góry