reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

reklama
Ja wczoraj obejrzałam sobei wszystkie 4 płyki z nagraniem USG które mam czyli w 7 tyg, 12tyg, 16tyg i 20tyg i jak widze jak moja mała
rosnie to pięknie się patrzy najpierw taka fasolka 1.5cm potem mała pływająca rybka 5cm a dalej to już rozpoznana dziewuszka i wszystko widac jak na dłoni
a jak oglądałam te filmiki to mała kopała jak szalon asmiałam sie sama do siebie i gadałąm do niej że chyba czyje że mama sobie córcie podziwa ;)
ZA TYDZ w poniedz kolejne USG hurra!!! ;D :D

Karolla ja tez mam wizyte za tydzien ,ale dopiero o 19 :).Z poprzednich usg mam tylko zdjecia i to tylko z 3 tyg(jedynie malutka kropeczka) i 9 tyg.Mam nadzieje ,ze tym razem zabiore od gin jakies fotki malenstwa. ;)

Ja dopiero tydzien po a juz nie mogę doczekąc sie następnej wizyty. Chociaż zdjatka małej pomagają w oczekiwaniu. Kiedy wreszcie bedzie luty? ::)

Już niedługo - nawet sie nie obejrzymy - za chwilę 1 listopada, potem znowu cos tam (Św. Marcina i rogale marcińskie mniam, mnaim, mniam:)), potem juz grudzień, świeta, potem styczen i ciach :) Bejbisie będa na świecie :)

reklama
Do góry