reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

reklama
Dytek nie przejmuj sie, najwazniesze ze dzidzi zdrowa. Ja ostatnio tez mialam tylko dwa wymiary podane, a wage to nawet nie wiem skad ginka wyczytala. Najwazniejsze ze dzidzia zdrowa i serducho bije.

Dytek, nie przejmuj sie... ja z ostatniego usg tez nie mam zdjec, bo jakies dziwologi fotografowal :-) (po jednej kostce na zdjeciu :-) )
u mnie gin nie nagrywa na plytke, tylko na kasete... ale jak juz bedzie komplet, to przegramy na plytke...
teraz na to 3d to juz sama nie wiem.... Najpierw mieli w promocji (za 20 zl.) nagranie na kasete, ale to bylo do konca wrzesnia... w pazdzierniku juz nie ma promocji, wiec nie wiem...

moje kochane wstawiam brzunio mojego malenstwa widziany z gory miedzy nozkami cosik takiego jest juz zglupialam doszczetnie .... sama juz nie wiem czy to siusiak czy muszelka.... nie jest to priorytet, bo wazne by zdrwe bylo, ale ciekosc mnie juz zjada ;-) gin napewno juz wie ale mi nie chcial powiedziec jeszcze....wstreciuch....moze chce sie upewnic....?
buziaki
ps. wybaczcie ten znak zapytania odwrotnie ale juz po narysowaniu zorietowalam sie ze odwrotnire zeskanowalam zdjecie.... w kazdym razie to w kolku to chyba to :-)
malestwo1hf.jpg

Ups Myfa chociaż bym chciała to Ci nie pomoge kompletnie nie wiem co to może być
a kiedy masz wizyte kolejną co by poznać płec dzidzi ??

Ja mam 24pażdziernika nie wiem jak u was jest ale ja mam na każdej wizycie usg czyli co 4-5tyg!!
Wiem ze teraz na tym kolejnym gin bedzie chciała dokładnie obejrzec serce Olci czy dobrze jest zbudowane
bo ostatnio mała nie chciała jej pokazać!

Ja tez mam na każdej wizycie - co 3-4 tygodnie. No a teraz ma byc to najfajniejsze dla nas - bo na lepszym sprzecie. Jeszcze tylko tydzień i 2 dni. :laugh:

No to Karola pewnie już na bank poznacie płeć dzidzi skoro sprzecież ma byc lepszy sprzecik a bejbik już coraz większy!!
Czekamy oczywiście na relacje!!

reklama
ja sie zastanawialam czy nie isc najpierw do gina mojego a pozniej jeszcze na usg 3d....ale nie wiem jak kasowo wyrobie bo w pazdzierniku koncze remontowc moja szczeke :-)

Do góry