reklama
Dytek, nie przejmuj sie... ja z ostatniego usg tez nie mam zdjec, bo jakies dziwologi fotografowal :-) (po jednej kostce na zdjeciu :-) )
u mnie gin nie nagrywa na plytke, tylko na kasete... ale jak juz bedzie komplet, to przegramy na plytke...
teraz na to 3d to juz sama nie wiem.... Najpierw mieli w promocji (za 20 zl.) nagranie na kasete, ale to bylo do konca wrzesnia... w pazdzierniku juz nie ma promocji, wiec nie wiem...
u mnie gin nie nagrywa na plytke, tylko na kasete... ale jak juz bedzie komplet, to przegramy na plytke...
teraz na to 3d to juz sama nie wiem.... Najpierw mieli w promocji (za 20 zl.) nagranie na kasete, ale to bylo do konca wrzesnia... w pazdzierniku juz nie ma promocji, wiec nie wiem...
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
moje kochane wstawiam brzunio mojego malenstwa widziany z gory miedzy nozkami cosik takiego jest juz zglupialam doszczetnie .... sama juz nie wiem czy to siusiak czy muszelka.... nie jest to priorytet, bo wazne by zdrwe bylo, ale ciekosc mnie juz zjada ;-) gin napewno juz wie ale mi nie chcial powiedziec jeszcze....wstreciuch....moze chce sie upewnic....?
buziaki
ps. wybaczcie ten znak zapytania odwrotnie ale juz po narysowaniu zorietowalam sie ze odwrotnire zeskanowalam zdjecie.... w kazdym razie to w kolku to chyba to :-)
buziaki
ps. wybaczcie ten znak zapytania odwrotnie ale juz po narysowaniu zorietowalam sie ze odwrotnire zeskanowalam zdjecie.... w kazdym razie to w kolku to chyba to :-)
Ja mam 24pażdziernika nie wiem jak u was jest ale ja mam na każdej wizycie usg czyli co 4-5tyg!!
Wiem ze teraz na tym kolejnym gin bedzie chciała dokładnie obejrzec serce Olci czy dobrze jest zbudowane
bo ostatnio mała nie chciała jej pokazać!
Wiem ze teraz na tym kolejnym gin bedzie chciała dokładnie obejrzec serce Olci czy dobrze jest zbudowane
bo ostatnio mała nie chciała jej pokazać!
reklama