reklama
dytek
Fanka BB :)
Myfa coś tam napewno jest ;D.
Ostatni jak byłam na usg (choć nie dam głowy za to co mówiła tamta bardzo młoda ginka) powiedziała ginka, że teraz jeszcze trudno dokładnie określić płec, bo u chłopców "moszna mogła jeszcze nie zejść do jąder", czy cos w tym stylu- sorry jak coś pokręciłam, nie jestem biologiem.
Ostatni jak byłam na usg (choć nie dam głowy za to co mówiła tamta bardzo młoda ginka) powiedziała ginka, że teraz jeszcze trudno dokładnie określić płec, bo u chłopców "moszna mogła jeszcze nie zejść do jąder", czy cos w tym stylu- sorry jak coś pokręciłam, nie jestem biologiem.
Myfa jak to brzuch maleństwa to w tym miejscu typuję na serduszko
Ja nie wytrzymuję tej niewiedzy idę na usg w poniedziałek ale dopiero na 21:30 także we wtorek wyślę zdjęcia. Zapisałam się na 3d z nagraniem. Moja ginka nie nagrywa , a też chcę mieć pamiątkę.
Ja nie wytrzymuję tej niewiedzy idę na usg w poniedziałek ale dopiero na 21:30 także we wtorek wyślę zdjęcia. Zapisałam się na 3d z nagraniem. Moja ginka nie nagrywa , a też chcę mieć pamiątkę.
Myfa.... lekarzem nie jestem, ale... ja tam cos widze.... ciekawe, czy to bedzie to, co mi sie wydaje :-)
Jadra do moszny powinny zejsc jeszcze przed urodzeniem, najpozniej do drugiego roku zycia :-)
Ale moszna juz powinna byc widopczna (nawet bez jaderek) i wacek tez :-)
Ja mam 3d w srode :-) Cyba nie wytrzymam :-)
Jadra do moszny powinny zejsc jeszcze przed urodzeniem, najpozniej do drugiego roku zycia :-)
Ale moszna juz powinna byc widopczna (nawet bez jaderek) i wacek tez :-)
Ja mam 3d w srode :-) Cyba nie wytrzymam :-)
reklama
karola7
Fanka BB :)
To jądra schodza do moszny, a moga zejść jeszcze w brzuszku u mamusi. Mati urodzil sie już z jadrami w mosznie, wiec cos wiem na ten temat. Ale rzeczywiscie generalnie to schodza po porodzie. Nawet w książeczce zdrowia jest miejsce na adnotację (az do ukończenia 6 roku życia, wiec chyba tyle czasy daja na zejście)