reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

dziewczynki, gratuluje podgladania dzidzi i slicznych widokow :-)
Ja ide na moje 3d zaq 8 dni i chyba sie nie doczekam..... odliczam juz nie tylko dni, ale tez godziny :-)

reklama
Dawajcie dziewczynki zdjątka waszych pociech uwielbiam to ogladać!
Wczoraj znowu z koleżanką oglądałam moją Olcię na USG i powiem wam że dziewczyny
nie bedące w ciaży nie mogą uwierzyc że dzidzia już usta otwiera i kciuk ssie pewnie
wyobrażaja sobie ze mamy w brzusiu duże fasolki!! ;D

Ja mam to samo spostrzezenie, ale.... odnosnie kobitek, ktore byly w ciazy w czasach, kiedy nie bylo jeszcze takich mozliwosci technicznych, jak teraz....
Np. moja babcia jest za kazdym razem w szoku, nie mowiac o dziadku... jak widza juz tekie "normalne" dziecko, to wydaje im sie to niemozliwe :-)

Ja mam USG dopiero 13 października i nie mogę się doczekać, odliczam dni...Strasznie wolno wlecze się ten czas. Chiałabym zobaczyć już mojego bejbusia!

Czy nagrywanie kamerą cyfrową bez podłączania jej do USG powoduje, że na ekranie są potem takie przelatujące szare pasy? Nie wiem czy można wtedy osiągnąć zadowalającą jakość obrazu???

Hmm ja nie mam pojecia jaki obraz wyjdzie przy nagrywaniu cyfrówką spróbujecie moze bedzie cos widac!!

A moja babcia w sumie młoda kobitka 66lat :D jest raczej nowoczesna
ale kiedy byłyśmy na zakupach dla dzidzi to pytała sie czy juz nie produkują koszulek batystowych
bo ona takie używała wiec jej tłumacze że teraz takie bawełniane kaftaniki sa i tyle to sie zdziwiła bardzo ;)

No w sumie moja babcia tez jest w miare wyluzowana (np. zadziwia mnie tym, ze od poczatku akceptuje fakt, ze zyjemy bez slubu).... ale usg ja troche zaszokowalo... jestem pierwsza w rodzinie z mojego pokolenia w ciazy, wiec nie widziala jeszcze takich zdjec, nagran etc.
A ciuszki.... mhm... body troche ja zdziwilo :-)

Jasne że zrobię zdjęcia i wszysto wam prześlę dla porównania. Chwilowo jest Mały problemik od wczoraj jestem na FENOTEROLU i trzęnse się jakbym hymmm miała parkinsona. Jeszcze z godzinkę poleżę.

Nie wlaśnie nospe i zastrzyki mi odstawila , a tabletek mam caly spodek od kawy. Biorę dalej folik - feminatal - magnez - a doszlo KALIPOZ - fenoterol - STAVERAN 40 aaa i dala jeszcze RELANIUM ale tego nie będę brala przecież leżę w lóżku i nie jestem nerwowa

reklama
Do góry