reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

Ja test na krzywą cukrową mam już za sobą.Uff!Okropność.Glukoza jest chyba najsłodszym cukrem jaki istnieje ;D ;D ;D.Przez cały dzień po tym eksperymencie  ;D nie miałam ochoty na słodycze.Godzine przed wizytą u gina musiałam wypić 2łyż.glukozy rozcięczonej w wodzie (Zrobiłam to w domu),a póżniej gin pobrał mi krew glukometrem z opuszka palca.I po ok 2 min był wynik. :)

reklama
Własnie słyszałam że to jest okropne badanie smak glukozy jest mega słodki ale cóż
trzeba zrobic mam jeszcze 4 tyg :) wiec póki co sie nie martwie!!

niektorzy cytryne wciskaja (mozna bo to nie zmienia wyniku testu) :-)
Aneta to chyba najfajniej mialas :-) u mnie gin tego nie ma :-(

Karola7Moze i ma na jutrzenki ale ja chce isc na zwolnienie od czwartku i dlatego moze kazal mi przyjsc w srode do szpitala. A mi Mazurek jeszcze nie dal na glukoze skierowania. Na nastepna wizyte mam zrobic tylko mocz. Na tej wizycie mialam morfologie i mocz. Moze pozniej dostane na glukoze. Przeciez on wie co robi. Nie mam zamiaru sie sie zamartwiac.

Dzieki Rybka :), ale jeżeli on robi tylko na kasetę VHS (domniemam, że trzeba mieć video) to niestety ja video nie posiadam. No i klapa. Ale jeżeli jest możliowść na płytę CD to bardzo proszę o kontakt. :)

Czarnula spokojnie. Mi dal skierowanie na glukoze, bo stwierdził, że wkraczam w wiek ryzyka ( a ja jeszcze taka mloda). Wiec może tobie nie bedzie kazał. Ja przy pierwszej ciąży nie miałam.

czarnula sliczna cora, super usg, coraz bardziej sie przekonuje do tego zeby sie wybrac na 3d, pojde tylko raz wiec tak do konca nie wem ktory moment wybrac, chyba jeszcze troche poczekam, coby lepiej bylo widac :). Zaluje ze moja gin nie ma mozliwosci nagrywania na plytke, ani na kasete :( zreszta tu i tak nie mam specjalnej mozliwosci wyboru.
Ja mam dostac skierowanie na glukoze za miesiac, czyli tak jak Myfa mowilas bedzie to ok.27 tygodnia.

:)Wczoraj byłam na USG iiiiiii nie wiem kto mieszka w moim brzuszku dzidzia się na mnie krótko mówiąc wypiela tyłeczkiem . Niestety moja gin nie ma możliwości nagrania płytki robi tylko wydruki również zrobię fotkę .Zapytalam ginki czy mogę sobie w moim stanie zrobić Usg 3 lub 4 D odpowiedziala że nawet jutro i nie jest to wcale szkodliwe dla dzidzi. Bardzo bym chciała wiedzieć kto tam mieszka w tym M1. :laugh: Również dostała skierowanie na krzywa cukrową + morfologia i mocz

reklama
Do góry