reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

Witajcie kochane!!
Już po następne spotkanie z córcią dopiero 24 października
tak tak z córcią na 100% widzieliśmy pupkę i wszystko dokładnie
maż spytał doktor skąd ta pewność że to dziewczynka ;D niedowiarek :)
doktor pokazała nam wargi sromowe malutkiej a wiec już postanowione mamy Oleńkę !!!!
Mała ważyła 400 gram i słuchajcie ssała kciuk mały głodomor  :laugh: ;) jakie to cudne było
Reszte wymiarów podam jutro bo zaraz obiadek szamamy a potem pakowanie bo meżuś wyjeżdza!!
Aha spytałam gin o usg 3d a ona mi na to że ten jej aparat to tylko 3d robi dlatego jest dobra
jakośc chciała mi fotke buzi zrobić ale mała zasłaniała sie rączką i kciukiem tak ssała!!!
Jutro powycinam kadry z filmiku to wam pokarze jak dziewczynka wygląda - do porownania z synkiem Karoli!!!
Buziaki!!!

reklama
Ale mile wieści Karola i Oleńka  :laugh: :laugh: :laugh: Chciałabym też zrobić sobie USG 4D TAM TAK WSZYSTKO WIDAĆ IDEALNIE  bo na tym co moja ginka robi ja się wyznać nie mogę ale ja już może się dowiem w poniedziałek czy syn a może córcia  :laugh:

Karolla  ale fajniusio :-) ciesze sie ze wszytsko ok, moje male tez ssalo kciuk...ale moj gin robil mi 2d hmmm ciekawe czy widziala bym plec gdyby lepszy sprzet mial...moze pojde za miesiac na 3d......hmmm
pozdrowionka dla Was dziewczynki :-)

Myfa, to nadal masz niespodziankę- dorodne to Twoje dzieciątko. Moja mała w 19 tyg i 3 d ważyła zaledwie 256 gramów, mam nadzieję że wszysstko ok. Karolla gratuluję potwierdzenia dziewczynki. Jakie piękne imię wybrałaś ;)

No to ja z rana podaje wymiary Olci! ;D
BPD 4.66
HC 17.63
AC 15.80
FL 3.65
FTA 19.87 cm.kw.
Przewidywany termin porodu wg wieku małej 05.02.06 - 21tydz ale suwaczka nie zmieniam ;)
A teraz kilka fotek bo mama już z rana na nogach!!
Tu jest buźka z kciukiem w ustach - takie ujęcie udało mi sie z filmiku wyciąć!!
bukaikciuk5sj.jpg

Tak wygląda pupcia u mojej córci - nóżki a między nimi nic nie ma  ;D
pupciaudziewczynki9dy.jpg

Teraz nóżki ze stopkami
nzkikolankastpki8xo.jpg

Ostatnia fotka w albumie to buźka, brzusio i rączki
bukabrzusioirczki9pr.jpg

Mam nadzieje ze połapiecie się w tym wszystkim!!
Buziaki dla wszystkich mam!!!

Karolla.... super foteczki. Olcia cudna !!!!
Na moje laickie oko u nas miedzy nozkami wygladalo podobnie :-)
Zobaczymy w lutym, czy moje gdybanie przyniesie dobry skutek, czy tez widze to, co chcialabym zobaczyc ;-)

reklama
KAROLLA GRATULACJE, córcia cudna, szczególnie na ostatnim zdjęciu.
Nózki też widziałam :), ale powiem szczerze braku siusiaczka nie widzę- nie znam się na tym.
Z której strony jest ta pupcia ?

Do góry