reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

Jestem na półmetku hurra!!!!!!!!!!!! Dzisiaj lecę na 18.00 zobaczyć dzidzkę ciekawa jestem ile waży no i czy to na bank córcia!!

Zdam wam Kochane relacje !!!!!!! ;) ;)

reklama
Karolla no to gratulacje. Ja ja sie doczekam niedzieli, żeby to przeczytać. Jedziemy dzis do tesciow, a tam net tylko przez modem, więc nie bedę ich naciagać. ale może jakoś sie gdzieś uda u znajomych.

Hi hi dzięki chyba bede oblewać sokiem jabłkowym lub z czarnych porzeczek bo przypominają białe lub czerwone wino!! ;D

reklama
Klarazebym to ja wiedziala na ostatnim usg male sie wstydzilo.... pupe pokazalo wszyscy mi mowia ze chlopczyk tam sie kryje a ja juz teraz sama nie wiem.... wazne by zdrowe..... na nastepnym usg za 2 miesiace napewno bede wiedziala co tam sobie plywa :-)

Do góry