reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

Jestem jUz po USG 3D. Karola7 opowiem ci jak to wyglada bo chcialas wiedziec. Jak sie zapisywalam to pani sie mnie pytala czy na zwykle usg czy na 4d. Zwykle u nich to jest 3D. Placisz u pani od razu przy wejściu. Za wizyte 70 i za usg 80. Razem 150.Co mnie troche zdziwilo bo myslalam ze jak normalne to kosztuje tyle co wizyta ale warto bylo.Zaraz wam podesle zdjecia . Lekarz Mazurek byl bardzo dokladny i wszytko mi mowil co robi i co oglada. USG trwalo ok 15 minut. Mierzyl obwod glowki, patrzyl na kregoslup i kosci. Chial zobaczyc buzke ale corcia caly czas sie raczka zakrywala. Corcia jest zdrowa i dobrze sie rozwija. Wazy 400 dkg nie wiem czy dobrze napisalam.Podobno to waga jest w sam raz jak na ten wiek plodu. Moje wyniki o ktore sie tak martwilam tez sa ok. Nie mam juz zapalenia peczerza ale od czasu do czasu mam brac profilaktycznie urosept i witamine c. jestem bardzo szczesliwa. Karola mowie ci wrazenia sa super. az sie poplakalam z radisci bo nie ukrywam ze sie bardzo denerwowalam przed ta wizyta. Zaraz wkleje pare zdjec.

reklama
Czarnula zdjęcia są poprostu SUPER. Córcie widać bardzo dokładnie.
Gdzie je robiłaś - w jakim mieście i rozumiem że masz to na płytce ?

Robiłam je w lublinie w Top Medicalu. Lekarz mi nagrał wszystkie zdjecia na plytke. Nawet nie musialam mu swojej plytki dawac. ciekawa jestem jak musza wygladac zdjecia z USG 4D skoro na 3D sa takie super. No ale 4D to juz troche za duzy wydatek.

Karolla gratuluję przęslicznej córeczki -a mówiłam, ze już normalnie buźkę widać i oczki i nosek ;D i to na zwykłym USG :D śłiczniunia.

Czarnula002 super maleństwo śliczniusie ;D nie doczytałam czy już znasz płeć - jeśli tak to napisz dopiszę płeć do listy mamusiek ;D

reklama
Ale jestem pierdoła ;D przecież już wczesniej Ci wpisałam dziewczynkę ;D Ach ta ciąża jakoś mi na umysł zaczyna padać ;D ;D Jeszcze raz gratuluję córuni ;D Fajnie, że znacie już płeć a u mnie nadal niespodzianka ;D

Do góry