czarnula002
Aktywna w BB
Jestem jUz po USG 3D. Karola7 opowiem ci jak to wyglada bo chcialas wiedziec. Jak sie zapisywalam to pani sie mnie pytala czy na zwykle usg czy na 4d. Zwykle u nich to jest 3D. Placisz u pani od razu przy wejściu. Za wizyte 70 i za usg 80. Razem 150.Co mnie troche zdziwilo bo myslalam ze jak normalne to kosztuje tyle co wizyta ale warto bylo.Zaraz wam podesle zdjecia . Lekarz Mazurek byl bardzo dokladny i wszytko mi mowil co robi i co oglada. USG trwalo ok 15 minut. Mierzyl obwod glowki, patrzyl na kregoslup i kosci. Chial zobaczyc buzke ale corcia caly czas sie raczka zakrywala. Corcia jest zdrowa i dobrze sie rozwija. Wazy 400 dkg nie wiem czy dobrze napisalam.Podobno to waga jest w sam raz jak na ten wiek plodu. Moje wyniki o ktore sie tak martwilam tez sa ok. Nie mam juz zapalenia peczerza ale od czasu do czasu mam brac profilaktycznie urosept i witamine c. jestem bardzo szczesliwa. Karola mowie ci wrazenia sa super. az sie poplakalam z radisci bo nie ukrywam ze sie bardzo denerwowalam przed ta wizyta. Zaraz wkleje pare zdjec.