reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

Karolla ślicznośći maluśkie masz :-) wiem juz teraz czego szukac na usg :-) chyba zaczne na nowo studiowac moja kasete z ostatnim usg bo mam kawalek jak male sie przekrece i wtedy widac przez chwileczke przod...a noz cos dojrze :-)
buziaki

reklama
Do ngrania dajecie lekarzowi płytke i on Wam nagrywa poprostu na komputerze ? Płacicie za to dodatkowo ?

Dzięki dziewczynki jesteście kochane!!

Dytek ja nie daję płytki to w ramach wizyty zawsze doktor mi nagrywa i n akoniec daje płytke
a na laptopie mam program do oglądania tego i poprostu włączam i wycinam fajne ujęcia
ale zdjecia i tak nie oddadzą tego co jest na filmie!!
Buziaki mamuśki!!

Dzięki Karolla, tak się zastanawiam czy się nie wygłupię jak poproszę o coś takiego lekarza. Na usg wybieram się do szpitala- ale odpłatnie, czyli jak prywatnie. I tak się poprostu zastanawiałam czy on to nagrywa na komputerze, czy ten aparacik do usg ma takie właściwosci. A jak to jest u Ciebie, o ile oczywiscie widziałaś gdzie on to nagrywa ? ;)
Pozdrawiam

Dytek moja gin ma normalny komputer przy biurku z nagrywarką wsadza tam płytke siada do aparatury USG i to sie automatycznie nagrywa zapytaj czy jest możliwosć nagrania płytki poprostu u mojej lekarki to rutyna jeszcze mi powiedziała
ze na koniec ciąży nagra mi wszystkie USG na jedną płytkę by można było zobaczyc od razu cały rozwój ciąży na jednym CD
za wizyte z badaniem i nagraniem płace 100 zl ale ona ma tytuł doktora i pewnie to też podnosi cene!!

Super masz KAROLLA. Ja moge nawet dopłacić, tylko aby sie dało to zrobić - bo to taka wspaniała pamiątka. :)

Masz rację Dytku to super pamiatka dla nas jak i dla dzieci ja dzisiaj pokazywałam prawnusię moim dziadkom
i oni nie mogą uwierzyc że technika tak poszła do przodu i można sobie podglądac maleństwo!!

reklama
Karolla śliczna córcia. a co do warg sromowych, to widze, ale tak naprawde to nie wiem jak oni to odróżniają od penisa. Bo dla mnie to jest bardzo podobne (oczywiscie na USG ;))

Do góry