reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

dziekuje dziewczyny :-) a Tobie Karola7 szczególnie :-) noi obecany paczek masz jak w banku....dzisiaj siostra znowu do Lublina jechała zawiesc babcie, ale nie zabralam sie bo mecza mnie pdoroze a mam sie oszczedzac.....po osttanich wyczynach khmmm sklepowych...
wczoraj jak pokazal mi kosc udowa gin za chiny bym sie nie domyslila ze to ona ;D, a klejnotów tym bardziej bym nie znalazla, nic tam nie widzialam podobnego no ale male nie ulozylo sie az tak dobrze .... bokiem mam ale nic tam nie widze hmmm .. zdjecie Twojego Matiego sobie zapisalam i zaraz bede powiekszac przestudiuje je dglebnie ;-) jeszcze raz wielkie dzieki....Karolla jak jeszcze malej skarbek dozucisz to juz ekspertem zostane ;-)
pozdrowionka
ps. musze zmienic sowaczek ale kurde nie wiem jak....tzn uaktualnic....
ps. Misqu cos czuje ze jak nasze takie wstydnisie to pewnie chlopcy beda ;-)

reklama
Czarnulka trzymaj się w sobotę i koniecznie daj znac jak to wyglada - czy swoja płytka, ile kosztuje wizyta no i jak widać. Duzo wczesniej się zapisywałaś? Bo ja muszę na 10 października i zastanawiam sie kiedy tam dzwonić.

Myfa a paczki (2!!!!!) właśnie sobie zafundowałam. Jeden już wchloniety, a i drugi juz sie kończy :(. Tak za mna chodzily od wczoraj i nareszcie mi dobrze ;D

Karola7 smacznego....ja wczoraj torta bezowego kupilam sobie....ale zmieniam diete....lekarz mowi ze ksiazkowo tyje.... ale zdrowsza bedzie dietka bez slodyczy...nie tylu co teraz wcinam :-)aaaaa waga lekarza zgodna jest z moja..... co prawda moja elektroniczna a jego nie.....hmmm

No tak ja wczoraj pochlonęłam całą bombonierkę (no może Mati troszeczke mi pomógł, lae to tylko troszeczkę). No i zrobiła mi sie wieczorkiem niedobrze, a mąż stwierdzil, że to z nadmiaru słodyczy. Dba o moj wygląd, wiec o dzisiejszych pączkach cisza

karola7 ja dzwonilam dwa tygodnie wczesniej zeby sie umowic. I tam sie pyteja czy chcesz na normalne usg czy na 4D. Ja zapisalam sie na normalne. Wiec mysle ze wizyta bedzie kosztowala tyle co zwykle. A plytke w razie czego biore swoja gdyby oni nie mieli. W poniedzialek zdam wam relacje z wizyty.

reklama
ale ze mnie
Glupek_1.gif

Do góry