Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
dziekuje dziewczyny :-) a Tobie Karola7 szczególnie :-) noi obecany paczek masz jak w banku....dzisiaj siostra znowu do Lublina jechała zawiesc babcie, ale nie zabralam sie bo mecza mnie pdoroze a mam sie oszczedzac.....po osttanich wyczynach khmmm sklepowych...
wczoraj jak pokazal mi kosc udowa gin za chiny bym sie nie domyslila ze to ona ;D, a klejnotów tym bardziej bym nie znalazla, nic tam nie widzialam podobnego no ale male nie ulozylo sie az tak dobrze .... bokiem mam ale nic tam nie widze hmmm .. zdjecie Twojego Matiego sobie zapisalam i zaraz bede powiekszac przestudiuje je dglebnie ;-) jeszcze raz wielkie dzieki....Karolla jak jeszcze malej skarbek dozucisz to juz ekspertem zostane ;-)
pozdrowionka
ps. musze zmienic sowaczek ale kurde nie wiem jak....tzn uaktualnic....
ps. Misqu cos czuje ze jak nasze takie wstydnisie to pewnie chlopcy beda ;-)
wczoraj jak pokazal mi kosc udowa gin za chiny bym sie nie domyslila ze to ona ;D, a klejnotów tym bardziej bym nie znalazla, nic tam nie widzialam podobnego no ale male nie ulozylo sie az tak dobrze .... bokiem mam ale nic tam nie widze hmmm .. zdjecie Twojego Matiego sobie zapisalam i zaraz bede powiekszac przestudiuje je dglebnie ;-) jeszcze raz wielkie dzieki....Karolla jak jeszcze malej skarbek dozucisz to juz ekspertem zostane ;-)
pozdrowionka
ps. musze zmienic sowaczek ale kurde nie wiem jak....tzn uaktualnic....
ps. Misqu cos czuje ze jak nasze takie wstydnisie to pewnie chlopcy beda ;-)