reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

A ja dzisiaj ide na USG to wieczorkiem dam zdjęcie i zobaczycie Nasze MALEŃSTWO:] <Nasze w sensie MOje i męża> <lol>

reklama
Myfa należy mi się duuuży pączuś. Znalazłam program, udalo mi się zeskanować - troszke mi to zajęło, więc jak nie zdaże z obiadkiem to powiem mężowi, że to twoja wina ;)
To sa klejnoty Matusia (sprzed ponad 5 lat)

Kurcze Karola jak Ci lekarze sie tego dopatrza ja bym chyba do porodu nie wiedziała
co noszę w brzusiu gdybym tylko na USG patrzyła !!
Ciekawe co synuś powie Ci za kilka lat że jego klejnoty na forum pokazujesz ;D :laugh:
żartuje sobie fajnie że wkleiłaś zdjęcie ja jutro wkleje fotke z USG córci jak wróce od gina
to pokarze jak dziewczynka wygląda :)

Ostatnio oglądalismy z nim jego zdjecia jak był niemowlaczkiem - żeby go na dzidzie przygotować- i zapytal co to za zdjecie. No więc rodzice pieknie skłamali, że nie wiemy, ze to jakaś częśc jego w brzuszku u mamusi, ale nie wiemy jaka. No bo jak tu dziecku wytlumaczyc, ze rodzice jago klejnoty fotografują

Hehe - Karola7 bardzo dobrze synkowi wytłumaczyliście, lepiej bym tego sama nie potrafiłazrobić.

Rzeczywiście - gdybyś nie pokazałą czego szukać to też bym sięzastanawiała czy to takie zbliżenie czy coś mi umknęło :D Podziwiam lekarzy, że oni to odróżniają i nerki wiedzą gdzie są i wątroba - no naprawdę duze uznanie dla nich ;D

czesc dziewczyny ja dzis bylam robic wyniki.Troche sie obawiam bo ostatnio zlapalam paskudne zapalenie pecherza i mam nadzieje ze juz go wyleczylam ale zobaczymy po wynikach. W sobote ide na usg. Juz nie moge sie doczekac zeby zobaczyc to nasze maleństwo i upewnic sie ze jest wszystko ok. Nawet juz kupilam plytke zeby sobie nasza corcie nagrac a potem w domu jeszcze raz ogladac,

Ja mam w swojej videotece już 3 płytki z moją córcią, każdą opisuje sobie który to tydz ciąży
i pewnie pod koniec zrobie mała kronikę ciążową!! :D
Fajnie że mamy teraz takie możliwosci by sobie to wszystko utrwalić na cd!!

reklama
super wiadomosci dziewczyny/ Ale duze juz to Twoje malenstwo, Myfa. Ekstra :-)
Gratuluje..... Pewnie zalujecie, ze plec nadal tajemnica:-) A tak czekalam na wiesci od Misi :-), czy juz wie.... (mhm... u siebie chce niespodzianke, a na Wasze czekam z niecierpliwoscia ;-) )

Do góry