reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

RELACJE PO USG

no dziewczynki dzięki za wsparcie i obstawianie ale niestety moje bejbi dzisiaj przeszło same siebie i nie chciało za nic się ustawić.... chyba ruchliwość ma po matce ;) więc....
surpriseglit.gif

a poza tym to według pomiarów wyszedł termin na 5 luty :) wszystko w porządku ledwo ledwo dało się to wszystko pomierzyć, chyba pół godziny spędziłam na leżance. Dziecko zdrowe, to najważniejsze, serduszko biło, to udało mi się zobaczyć... :)

Jesteście kochane :)

reklama
Wiec jeszcze wszystko przed Tobą Misiu :) a ile ważyła twoja dzidzia miałaś jakies pomiary??
Ja w piątek bede u gin też w 20tyg wiec jestem ciekawa ;)

Najważniejsze Misia ,że dzidzia jest zdrowa,a następnym razem już pewnie będzie dokładnie widać.....Na razie przewaga dziewczynek u nas,przydałby sie jakiś ckłopiec jeszcze..... :laugh: :)

a ja dzisiaj polecialam do gina bo za bradzo mnie kerzyz bolal mam sie oszczedzac bo to od chodzenia :-( noi cos a dostalam ale nie moge sie doczytac a i magnez brac jesli bedzie twardniala macica.... dzidzia zdrowiusia wsztystko wporzadku....a plec...ech male wstydliwe i tylko pupe pokazalo albo wredne po mamie ;-)
oto wymiary:
bpd - 57mm
hc 185mm
ac 158 mm
fl 35mm
nie wiem co to EFW : 468 g - jesli to waga to omatko jakie ono ciezkie .... a 21 tydzien ciazy :-) wyszedl dzisiaj....
a serduszko bilo 151 m/s
pozdrowka

Coś wstydliwe te wasze dzieciaczki skoro skrywaja swoją płeć :)
Jeśli Myfa Twoje małe warzy prawie 500 g to ładny szkrabek ;)

kurcze nie moge znalesc tego co postu z waga maluszkow ktoras z dziewczyn pisala w poszczegolnych tygodniach ciazy jak jest,,,,
kekarz powiedzial ze wszystko jest wporzasiu....

reklama
No to rzeczywiscie maluszki - niespodzianki nam sie szykuja. A ja dalej cierpliwie czekam na kolejnych chlopakow, bo juz zaczynam sie czuc jak wybryk natury jakis ;) Nie dosc ze chlopak, to jeszcze wielki jakis :), ale Myfa mnie z waga tez gin powiedziala, ze prawidlowa na tym etapie, wiec sie nie przejmuje, pewnie bardziej by mnie martwilo gdyby byl za maly, a poza tym z tymi tygodniami to tez sie wszystko zmienia, mnie na ostatnim usg wyszlo ze to juz 22 tydzien, wiec generalnie jest wielkie zamieszanie z tymi obliczeniami. Najwazniejsze ze nasze dzieciaczki zdrowe i sie prawidlowo rozwijaja. I tak trzymac.

Do góry