reklama
dytek
Fanka BB :)
dzięki za gratulacje, po cichu liczyłam na chłopczyka, ale nawet przez setna sekundy nie zrobiło mi się żal że to dziewczynka. Nie będę musiała robić rewolucji w ubranakch, bo ta moja Natalka (pierwsza niunia) 80% rzeczy ma różowych z kwiatuszkami, hi,hi,hi ;D
jeżeli chodzi o USG 3D, to jak jeszcze trochę poczytam o nim to może się zdecyduję (mimo kosztów).
jeżeli chodzi o USG 3D, to jak jeszcze trochę poczytam o nim to może się zdecyduję (mimo kosztów).
karola7
Misiaq jakie dokladna plany. 4 lata może się udac, ale jak zaplanujesz córeczkę? Ja zawsze chcialam mięc parkę w odstepie do 2 lat. No i z różnych względów nie wyszło, ale to nic, wazne, że teraz wszystko na najlepszej drodze :laugh:.
A co do synia to udany, rzeczywiście. Misiaq ja mialam tyle lat co ty teraz jak bylam w ciązy z Matusiem, a termin porodu mialam kilka dni po swoich 23 urodzinach. Przypomina ci to cos?
A co do synia to udany, rzeczywiście. Misiaq ja mialam tyle lat co ty teraz jak bylam w ciązy z Matusiem, a termin porodu mialam kilka dni po swoich 23 urodzinach. Przypomina ci to cos?
dytek
Powiem szczerze, że jak zaszłam w ciążę to dokładnie wszystko przeliczyłam (zgodnie z tym co mówią mądre ksiązki, kiedy jest najwieksze prawdopodobienstwo chłopca) i wyszło że teraz musi być chłopak. Chyba sie tak przez to nastawiłam, że troszkę byłam chyba zdziwiona diagnozą lekarza - "PRAWDOPODOBNIE DZIEWCZYNKA".
reklama