reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

reklama
dzięki za gratulacje, po cichu liczyłam na chłopczyka, ale nawet przez setna sekundy nie zrobiło mi się żal że to dziewczynka. Nie będę musiała robić rewolucji w ubranakch, bo ta moja Natalka (pierwsza niunia) 80% rzeczy ma różowych z kwiatuszkami, hi,hi,hi  ;D
jeżeli chodzi o USG 3D, to jak jeszcze trochę poczytam o nim to może się zdecyduję (mimo kosztów).

Karola synuś już Ci się udał :) ja bym chciała mieć właśnie takiego kochającego synka jak Mati :) a potem córeczkę i odstęp między nimi 4 lata :)

Dytek gratulacje dziewczynki też ode mnie!!!
Ja po cichu licze na chłopca,ale jak będzie dziewczynka też będe szczęśliwa.Dowiem sie dopiero 19 09,no chyba ,że bobas nie pokaże ,co kryje między nóżkami.

Misiaq jakie dokladna plany. 4 lata może się udac, ale jak zaplanujesz córeczkę? Ja zawsze chcialam mięc parkę w odstepie do 2 lat. No i z różnych względów nie wyszło, ale to nic, wazne, że teraz wszystko na najlepszej drodze :laugh:.
A co do synia to udany, rzeczywiście. Misiaq ja mialam tyle lat co ty teraz jak bylam w ciązy z Matusiem, a termin porodu mialam kilka dni po swoich 23 urodzinach. Przypomina ci to cos?

hahahha :) Karola no właśnie cos w tym musi być ;) a co do planowania płci i tego odstępu to wiesz to jest tak z przymrużeniem oka ;) a może za drugim razem będą bliźniaki i cały plan w łeb? :p

tez sie bliźniaków obawialam. A moja mama mówi, że i tak nic nie wiadomo, ze moze jedno sie schowalo. Mam nadzieję, że nie. Bo jakos nie bardzo sobie wyobrażam 2 maleńkich + Mati.

Powiem szczerze, że jak zaszłam w ciążę to dokładnie wszystko przeliczyłam (zgodnie z tym co mówią mądre ksiązki, kiedy jest najwieksze prawdopodobienstwo chłopca) i wyszło że teraz musi być chłopak. Chyba sie tak przez to nastawiłam, że troszkę byłam chyba zdziwiona diagnozą lekarza - "PRAWDOPODOBNIE DZIEWCZYNKA".

reklama
Dytek gratuluję córci ale pamietaj że dzieci robią czesto psikusy
i może sie jeszcze okazac ze bedzie synuś ja tez mam mieć córcię
bardzo się cieszymy ale teraz jestem ciekawa czy za 2 tyg gin potierdzi
swoją diagnoze :)

Do góry