reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

Racja Karolla, dopóki nie się nie urodzi dzidzia na sto procent nie można powiedzieć czy to chłopiec czy dziewczynka (a napewno nie przy zwykłym USG).
Pozdrawiam

reklama
Moj męzuś mówił ze bedzie córcia nawet się założył z jednym klientem o 1000 $
ha ha no ale zobaczymy mi jest to obojetne chciałabym tylko by dzidzia była zdrowiutka
niczego wiecej nie wymagam!! Juz sie naczytałam jak dziewczyny do 22-23 tyg miały mówione
że bedzie córcia a potem okazywało sie jednak ze to synuś ponoć często wystepują pomyłki
właśnie w tę strone no nie wiem USG u mojej gin jest mega nowoczesne, wszystko widac bardzo dokladnie
a sama doktor jest bardzo dobra w odczytach moze rzeczywiscie dobrze nam przepowiedziała
no jeszcze 2 tyg i sie przekonamy!
Pozdrowionka

Misiu pewnie że szkoda wyprawka cała z mebelkami i bajerami za to by była
ale jak bedzie synuś to też bede mega szczesliwa :) :)

coś czuje ze dołącze do grona mamś, które noszą mała dziewczynke w brzusiu.....zastanawiam sie czy nie isc na lepsze usg (moj gin ma jakies stare) ale kurcze wtedy podwojnie maluszka bede meczyc....

halo, halo, czuje sie samotna z moim synkiem ;) choc tez jeszcze nic nie wiadomo :) Widzialam u styczniowek ze tam sporo chlopakow, moze tez mi jest pisany styczen, a luty zarezerwowany dla dziewczynek ;D

reklama
Moja koleżanka jestw 20 tyg. i była u gina będzie miała córcię i jej mała mierzy 30 cm i waży 430 gram ;D - podobno po 14 tygodniu już się nie mierzy dziecka bo jest "zwinięte" i pomiar może być niemiarodajny zupełnie - więc wzrost jest wyliczony proporcjonalne do wagi :D :D no tak mi dziś przynajmniej powiedziała ;D Oj a ja jeszcze tydzień czekania - mam nadzieję, że moje szczęście pokaże czy jest córcią czy synkiem ;D ;D rodziców :D :D

Do góry