reklama
Moj męzuś mówił ze bedzie córcia nawet się założył z jednym klientem o 1000 $
ha ha no ale zobaczymy mi jest to obojetne chciałabym tylko by dzidzia była zdrowiutka
niczego wiecej nie wymagam!! Juz sie naczytałam jak dziewczyny do 22-23 tyg miały mówione
że bedzie córcia a potem okazywało sie jednak ze to synuś ponoć często wystepują pomyłki
właśnie w tę strone no nie wiem USG u mojej gin jest mega nowoczesne, wszystko widac bardzo dokladnie
a sama doktor jest bardzo dobra w odczytach moze rzeczywiscie dobrze nam przepowiedziała
no jeszcze 2 tyg i sie przekonamy!
Pozdrowionka
ha ha no ale zobaczymy mi jest to obojetne chciałabym tylko by dzidzia była zdrowiutka
niczego wiecej nie wymagam!! Juz sie naczytałam jak dziewczyny do 22-23 tyg miały mówione
że bedzie córcia a potem okazywało sie jednak ze to synuś ponoć często wystepują pomyłki
właśnie w tę strone no nie wiem USG u mojej gin jest mega nowoczesne, wszystko widac bardzo dokladnie
a sama doktor jest bardzo dobra w odczytach moze rzeczywiscie dobrze nam przepowiedziała
no jeszcze 2 tyg i sie przekonamy!
Pozdrowionka
Aska K
Mama Marcelka:)
Hhehe, ja tez dolaczam do grona "niewiedzacych". Kolejna wizyta 04.10, wtedy moze bedzie cos widac
reklama
Moja koleżanka jestw 20 tyg. i była u gina będzie miała córcię i jej mała mierzy 30 cm i waży 430 gram ;D - podobno po 14 tygodniu już się nie mierzy dziecka bo jest "zwinięte" i pomiar może być niemiarodajny zupełnie - więc wzrost jest wyliczony proporcjonalne do wagi no tak mi dziś przynajmniej powiedziała ;D Oj a ja jeszcze tydzień czekania - mam nadzieję, że moje szczęście pokaże czy jest córcią czy synkiem ;D ;D rodziców