reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

No właśnie jak bylam na ostatniej wizycie u gin w 16 tyg tylko mi wagę podała dzidzi ale już nie zmierzyła
patrzyła na obwód główki, brzusia, długość nózek itp ale całej dzidzi już chyba nie da sie tak łatwo wymierzyć
moja wierciła sie strasznie, raz po turecku sobie siedziła,raz nózki prostowała - hi hi mała gimnastyczka!! ;D

reklama
jaki obwod głowki miala mała w 16 tyg? pytam z ciekawosci bo moja w 14 tyg od skroni do skroni miala 3cm (30 milimetro) :-)

Myfa wymiary dzidzi na ma wydruku z maszyny do USG wszystko w domku jest jak bede po pracy moge Ci
napisac co i jak bo naprawde nie pamietam nic :)

Kira25 znam tą stronke, a pytam sie z czytej ciekawosci .... :-) ide o tydzien wczesniej do gina zeby swojemu srobic niespodzianke jak wróci.... zakladajac ze z dzidzia ok bedzie.....
Krolla trudno pamietac takie rzeczy ja na wyniku tylko ten mialam wiec sama rozumiesz.....
buziaki

Myfa u mnie pomiar główki wynosił 33 mm w 16 tyg ciąży, tak przynajmniej twierdzi mój mąż który oglądał co tam moja gin mierzy, ale dokładne pomiary będą za tydzień... :)

ja ide jutro dziewczyny do mojej gin,nie wiem czy mi zrobi usg,ale bardzo bym chciala zobaczyc bobo,nie chce znac plci,chociaz ciekawosc mnie zrzera:))a moze tak sie ulozy ,ze sama zobacze,czy Wy kapnelybyscie sie gdyby gin nie powiedzial jaka plec???

reklama
Ja na ostatnim usg patrzyłam na dzidzię ale to naprawde trudno zobaczyć jsamemu jaka płeć
patrzyłam miedzy nóżki i raz coś widziałam a raz nie i bądź tu mądry!! :D

Do góry