reklama
Gratuluje wszystkim mamusiom pieknych widokow i wspanialych wiadomosci. Iza gratulacje :-)
Wczoraj zapisalam sie na 4d... bedzie 5 pazdziernika. Babeczka, ktora mnie zapisywala powiedziala, ze raczej na 100% dowiem sie, kto mieszka w moim brzuszku, a ja nadal chce miec niespodzianke. :-)
A czuje sie wyjatkowo "dziewczynkowo" :-)
Zobaczymy, czy moje przeczucia sprawdza sie w lutym :-)
Wczoraj zapisalam sie na 4d... bedzie 5 pazdziernika. Babeczka, ktora mnie zapisywala powiedziala, ze raczej na 100% dowiem sie, kto mieszka w moim brzuszku, a ja nadal chce miec niespodzianke. :-)
A czuje sie wyjatkowo "dziewczynkowo" :-)
Zobaczymy, czy moje przeczucia sprawdza sie w lutym :-)
tetka1.... ja jestem pod silna presja rodziny, ktora cala debatuje, co bedzie i namawia mnie na sprawdzenie (pewnie w celu poznania plci dzidzi mama zasponsorowala mi to 4d :-) ) A ja jestem taka swinka, ze na nic wyjdzie jej knucie
Jest tylko jedna mozliwosc, ze bede wiedziala wczesniej. Jesli sama zobacze na USG. Nie odmowie sobie widoku malensta tylko po to, zeby nie wiedziec i nadal czekac na niespodzianke :-)
Jest tylko jedna mozliwosc, ze bede wiedziala wczesniej. Jesli sama zobacze na USG. Nie odmowie sobie widoku malensta tylko po to, zeby nie wiedziec i nadal czekac na niespodzianke :-)
Ja zapisalam sie w Rudzie Ślaskiej (nigdzie blizej nie mialam.... moglam jeszcze w Krakowie, bo i tak musze tam jechac, ale byla duza roznica w cenie). Wiec w Rudzie Śląskiej koszt wynosi 180 zl. + oplata za nagranie na kasecie (teraz jest to 20 zl. i jest to podobno cena promocujna do konca wrzesnia.... zobaczymy , ile za te przyjemnosc zaspiewaja w pazdzierniku).
Aaaa i dodam, ze ja bym sie chyba nie zdecydowala na ten wydatek..... w podobnym terminie moj gin ma mi zrobic USG genetyczne. Tez oceni stan wszystkich narzadow etc., tylko ze na zwyklym, ale nowoczesnym aparacie.
Ale ide, bo moja mama zdeklarowala sie, ze zasponsoruje :-)
Ale ide, bo moja mama zdeklarowala sie, ze zasponsoruje :-)
No to s w W-wie jest dużo drozej moja koleżanka robiła to koło 250 zapłaciła ale to było 3D no i robiła to na początku roku
W liście lutowych mam dodałam płeć naszych pociech - jeśli coś pomyliłam albo nie dopisałam komuś to wyślijcie mi prywatną wiadomość tak będzie najlepiej ;D ;D
W liście lutowych mam dodałam płeć naszych pociech - jeśli coś pomyliłam albo nie dopisałam komuś to wyślijcie mi prywatną wiadomość tak będzie najlepiej ;D ;D
dytek
Fanka BB :)
hej dziewczyny
dołącza się do wrażeń po USG. Byłam wczoraj na zwykłym USG, ale na dobrym aparacie, dużo lepszym niż do tej pory. No i mało sie nie rozpłakałam- bo tak dokładnego obrazu jeszcze nie widziałam:kolanka, palce, czoło, oczodoły, krzyżowało rączki, wkładało do buzi i sie tak fajnie wierciło. Nie dało się zrobić dobrago zdjęcia, bo chyba "przyuważyło, że je podglądamy i zakrywało twarz" :laugh:. Wyszłam z gabinetu w skowronkach (zresztą poznałam też płeć- dziewuszka) wiąc nie wyobrażam sobie USG w 3D lub 4D, bo chyba bym wyfruneła z gabinetu. :laugh:.
dołącza się do wrażeń po USG. Byłam wczoraj na zwykłym USG, ale na dobrym aparacie, dużo lepszym niż do tej pory. No i mało sie nie rozpłakałam- bo tak dokładnego obrazu jeszcze nie widziałam:kolanka, palce, czoło, oczodoły, krzyżowało rączki, wkładało do buzi i sie tak fajnie wierciło. Nie dało się zrobić dobrago zdjęcia, bo chyba "przyuważyło, że je podglądamy i zakrywało twarz" :laugh:. Wyszłam z gabinetu w skowronkach (zresztą poznałam też płeć- dziewuszka) wiąc nie wyobrażam sobie USG w 3D lub 4D, bo chyba bym wyfruneła z gabinetu. :laugh:.
reklama
To super Dytek, gratuluje. Ja sobie tez nie wyobrazam tego mojego 3d (albo 4), bo na normalnym tez sporo widzialam (liczylam nawet paluszki u raczek a bylo to juz prawie 4 tyg. temu, wiec dzidzia byla jeszcze mniejsza)
I nie moge sie juz doczekac.
I nie moge sie juz doczekac.