reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

No czarnulka a ja ide za tydzień. Ostatnio jeszcze nic nam nie powiedział, ale może teraz. Sprawdzimy w lutym czy nasz gin dobrze sobie radzi ze zgadywaniem płci ;). W końcu 2 diagnozy to już coś. Ciekawe czy sie kiedyś spotkamy u niego czy raczej nie. A gdzie idziesz tym razem? Bo nam kazał w październiku przeyjśc do Top M.

reklama
Karola mi gin tez juz mowil zebym przyszla do top medicalu tylko sie troche zastanawiam bo to troche drogo. Ale co tam na dzidzi nie ma co oszczedzac. A powiedzial ci Mazurek ile to bedzie kosztowac? Bo ja wiem tyle co mi powiedzieli w top medicalu ze 200 no i dodalam wizyte 70 wiec wyszlo mi 270. A moze bierze mniej?

Dziewczyny, ginowi dziś wypadła jedna wizyta, i ja byłam akurat najbliżej, bo w sobotę, (piątki ma zazwyczaj wolne, ale zdarzają się wyjątki) i dowiedziałam się już, co to będzie :D:D:D

Dziewczyny, w moim brzuszku kryje się DZIEWCZYNECZKA!

Izzabela ja też Ci gratuluję :laugh:
Kurcze, a jak ja byłam równo w dniu skończenia 18t.c. to lekarka powiedziała, że jeszcze za wcześnie.. :( Teraz idziemy 6 października, bardzo chcielibyśmy znać płeć dzidziusia więc mam nadzieję, że już będzie widać, w końcu będzie to równo koniec 23t.c. ... Nie mogę się doczekać! :)
Pozdrowionka ;D

Iza gartulacje
Czarnulka my idziemy na normalne USG. Szkoda mi kasy na 4D, a to normalne i tak wykarze czy z dzidzią wszystko OK. Ale w Top M mają lepszy sprzet, więc więcej pokaże. No i mozna na plytke nagrać :laugh:

Rybka a może by do listy mamus i terminów pododawać jeszcze płeć? Bo zdaje się , że kilka z nas juz wie kot mieszka w brzuszkach

reklama
Do góry