reklama
A moj na ostatnich 40 badan pomylil sie 2 razy,wiec dosc duze szanse na dziewuszke. Wczoraj mialam chec kupic rozowy kocyk i cudo skarpetusie ale sie powstrzymalam. Zamiast tego wzielam 7szt body w uniwersalnym kolorku(biale-5, zolte-2) Ale o tych rozowych skarpetkach mysle do dzis.
Sukienusia wtedy zostanie dla kolejnej dzidzi mojej bądź szwagierki
wiecie byłam tak podekscytowana tą wiadomoscią że ma być córcia że
na drugi dzień w sklepie nie mogłam sie powstrzymac jak zobaczylam te śliczne ciuszki
ale teraz trochę sie boję jak czytam o tych pomyłkach lekarzy, ale co tam
sweterek jest z H&M różówy ze znaczkiem supermena wiec dla chłopca też może byc
Chyba mi synuś wybaczy ?
wiecie byłam tak podekscytowana tą wiadomoscią że ma być córcia że
na drugi dzień w sklepie nie mogłam sie powstrzymac jak zobaczylam te śliczne ciuszki
ale teraz trochę sie boję jak czytam o tych pomyłkach lekarzy, ale co tam
sweterek jest z H&M różówy ze znaczkiem supermena wiec dla chłopca też może byc
Chyba mi synuś wybaczy ?
Karolla nie panikuj, będzie dziewczynka tak naprawdę to rzadko zdarzają się pomyłki. Ja na tym punkcie jestem wyjątkowo przeczulona. Mój synek miał być dziewczynką. Teraz niby odwrotnie. Zobaczymy. Trochę mnie to wkurza, bo ja wczoraj wcale nie pytałam, a pierwszą informację uzyskałam na temat płci
:laugh: właśnie dziewczyny, nie przejmujcie się ja się łapię na tym, że chcę chłopca i muszę się nastawić też na dziewczynkę przecież !!!! Naprawdę to już bardzo z mężusiem kochamy naszego małego króliczka , a płeć to sprawa drugorzędna w końcu :laugh:
reklama
czarnula002
Aktywna w BB
moj lekarz w 18 tygodniu stwiedzil ze raczej bede miala corcie - Martynkę. Ale to nie jest jeszcze pewne na 100%. Ide teraz do gina 22.09 wiec mam nadzieje ze w 21 tygodniu upewni sie juz ze to napewno corcia. Ale jak sie dowiem ze to synek to równiez tak samo sie uciesze. Najwazniejsze aby malenstwo bylo zdrowe i roslo jak na drozdzach. moja szwagierka rodzi na dniach i juz miesiac lezy w szpitalu bo chca zeby dziecko przytylo. Jak szla na poczatku 9 miesiaca to mala wazyla zaledwie 2 100 a teraz juz dochodzi do 3 kilo.