reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

Dziękuję dziewczyny, ale dopóki ktoś jeszcze tgo nie potwierdzi to nie uwierzę. W poprzedniej ciąży mój Wiktorek do 24 tyg był dziewczynką więc same rozumiecie.

reklama
Ja po USG w 13 tyg dowiedziałam się, że coś tam sterczy między nogami:) Ale to w 21 tyg. potwierdzi, więc jeszcze się nie nastawiam :D. Czy wy też macie takie problemy ze spaniem??
Pozdrawiam

Ja dzisiaj też miałąm noc pełną przebudzeń. Co do płci to ja dzisiaj dostałam skierowanie na USG i lekarz kazałmi je zrobić za tydzień, chyba się nie doczytał, że ja byłam 2 tygodnie temu. Więc uznałam, że póję za miesiąć to już coś moze powiedzą na temat płci ;D

olcia33 gratuluje cory. W przyszlym tygodniu sprawdze czy u mnie dalej gin bedzie utrzymywala ze to chlopak  :). Jak widac nigdy nic nie wiadomo  ;)

Kurcze dziewczynki ale mam teraz zamieszanie w głowie widzę że jednak nie warto wierzyć w USG zrobione we wczesnych tyg ciąży
teraz to już w ogóle nie wiem czy wierzyć że to bedzie dziewczynka a tak sie już cieszyłam i ciuszki różowe kupiłam ;D no
poczekamy zobaczymy!!

Karolla - co się martwisz i chłopczyka również można ubrać na różowo - nie masz się czym martwić a najważniejsze żeby było całe i zdrowe :-*

Pewnie Rybko chyba później matce wybaczy że za młodu ubierałam go w ten piękny twarzowy kolorek hi hi
a co tam tylko dwa kompleciki mam różowe reszta neutralna i póki co nie kupuje nic
najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy a płeć nie ma dla mnie absolutnie żadnego znaczenia!!!
Pozdrowionka!!

kurcze druga noc z kolej jak snia mi sie horrory makabra jakas do tego budze sie w nocy na siusiu....jesstem kompletnie nie wyspana..... :-( i nudnosci wrocily

reklama
Ja też strasznie w nocy śpię. Co noc budzę się po 3 razy. A ten ostatni raz budzę się o 4:15 i koniec spania:(( A wieczorem o 18/19 jestem już do betów. Mam poprawkowy egzamin 13 września o godz.18 hehe nie wiem jak ja to napiszę taka nieprzytomna:)

Do góry