reklama
Ja dzisiaj też miałąm noc pełną przebudzeń. Co do płci to ja dzisiaj dostałam skierowanie na USG i lekarz kazałmi je zrobić za tydzień, chyba się nie doczytał, że ja byłam 2 tygodnie temu. Więc uznałam, że póję za miesiąć to już coś moze powiedzą na temat płci ;D
Kurcze dziewczynki ale mam teraz zamieszanie w głowie widzę że jednak nie warto wierzyć w USG zrobione we wczesnych tyg ciąży
teraz to już w ogóle nie wiem czy wierzyć że to bedzie dziewczynka a tak sie już cieszyłam i ciuszki różowe kupiłam ;D no
poczekamy zobaczymy!!
teraz to już w ogóle nie wiem czy wierzyć że to bedzie dziewczynka a tak sie już cieszyłam i ciuszki różowe kupiłam ;D no
poczekamy zobaczymy!!
Pewnie Rybko chyba później matce wybaczy że za młodu ubierałam go w ten piękny twarzowy kolorek hi hi
a co tam tylko dwa kompleciki mam różowe reszta neutralna i póki co nie kupuje nic
najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy a płeć nie ma dla mnie absolutnie żadnego znaczenia!!!
Pozdrowionka!!
a co tam tylko dwa kompleciki mam różowe reszta neutralna i póki co nie kupuje nic
najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy a płeć nie ma dla mnie absolutnie żadnego znaczenia!!!
Pozdrowionka!!
reklama
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Ja też strasznie w nocy śpię. Co noc budzę się po 3 razy. A ten ostatni raz budzę się o 4:15 i koniec spania( A wieczorem o 18/19 jestem już do betów. Mam poprawkowy egzamin 13 września o godz.18 hehe nie wiem jak ja to napiszę taka nieprzytomna