reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

Tetka mi to się dłuży bo siedzę ciągle w domu i prawie nigdzie nie wychodzę - podejrzewam, że i Klarze się dłuży również.

reklama
Wiecie co mmi teraz   to te dni tak szybciutko uciekają że baraaak słów  :) :) :) jestem już po wizycie u ginki hymmm   i  : badania Ok wszystkie jestem zdrowa jak rybcia  :) :) :) ale  troszkę mi dały do myślenia słowa ginki jeszcze 5 tyg. a ona po pierwsze nie pozwoliła mi na zakupy wyskoczyć nawet krótki   spacerek.
2. za tydzień no dokładnie 28 następna wizyta
3. kala spakować torbę dla mnie co dokładnie zabrać
4. i również dla malej
5. na wigilię góra godzinkę siedzenia itd.
Nie robiła usg także niiiiic nie wiem ile mała przytyła ale wszystko szczelnie zamknięte tyle że bardzo nisko główką hymmm czyżby szyjka się skracała kurcze nie zapytałam no ale w środę zapytam 

Klara, to świetnie, że wszystko gra. To zwolnienie tempa życia, ma wydłużyć pobyt córci w brzuszku. Zwolnij i wytrzymaj przynajmniej do nowego roku. Kobiecie roczek w tą, czy w tamtą może robić różnicę :laugh: :laugh: :laugh:

Klara to leż słoneczko ja też głównie na leżaka. A ja już napisałam, że i tobie się pewnie czas dłuży ;D sorki :-* :-*

Olcia ja chodzę do LIMU tj. tak jak jedziesz do Galeri aaa w podziemiach jest ta dysco P1. Jestem bardzo zadowolona jak do tej pory. :) :) :)
Laseczki ja już nic innego nie robię jak leżę i odpoczywam ale będę szczera coraz gorzej śpię i czuję się bardzo zmęczona

Dzięki za info Klara. Dbaj o siebie słoneczko. Ja dzisiaj idę podejrzeć moją malutką :) mam nadzieję że wszystko ok, już nie mogę się doczekać.

Klara spisz coraz gorzej bo organizm nie jest wystarczajaco zmezony zeby zasypiac....lezenie ciagle tak jak i monotonia zycia meczy cholernie....ale Słonko jesczez tylko 5 tyg pomysl sobie ze za te pare tyg bedziesz maluszka miala przy sobie nie bedziesz lezec juz sama w wyreczku a patrezc sie w sliczne oczka, calowac nozki raczki :-) takie slicznej kruszynki jak mnie dopada handra otwieram szafe z ciuszkami od razu mi sie pyskol smieje...to nie samowite jestem tak ciekawa jak moje malenstwo wyglada jaki ma nosek ustka i oczka po kim....mialam dzisiaj sprzatac bo szwagier z Londynu na urlop przyjechal iw czwartek wizyta bedzie , ale chybasie wyleje na to.....albo bede sprzatac zolwim tempem....to nie meczy poza tym i tak lenie sie ostatnimi czasy...a co do glowki nisko usadzonej to ja mialam takie wrazenie ze czzasem moje wchodzi na maxa w kanal rodny wtedy mnie rozpiera normalnie tam...ale przechodzi jak zmienie pozycje :-)

reklama
Jejku Klara kochana leż i nie przemeczaj sie zobacz ile już wytrzymałaś a za kilka tygodni bedziesz z dzidzią
ale ja Ci zazdroszczę że tak szybciutko maleństwo zobaczysz ;)

Do góry