reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

Antares Antosia przepiekna (chociaż troszkę mi to zajęło zanim sie zorientowałam co gdzie jest, ale sie udało ). No i do marcówek się nie wynoś, bo pomogę Karolli.

Tetka super duży ten twój synio.

reklama
Tetka super że już taki duży - ciekawe ile mój waży ;D

Antares do łóżka leżeć i wypoczywać zima nie zając nie ucieknie!!!!
A i ja ci dam tu marcówki popieram co mówi Karolla ;D

o matko.to jakiś zmasowany atak.O ja biedny żuczek.... ;)

a co do brzucha to pobolewa mnie nadal jak na okres - ale bez twardnienia.To już jakiś postęp.

Antares i mnie dziś coś nie tak z brzuniem tzn. jajnikami ale i twardnieje ale ja już zdążyłam przywyknąć- zaraz zmykam na procha i do łóżeczka ;D

Będzie dobrze już nie dużo nam zostało ;D

Dbajcie o siebie, teraz to juz z gorki. Choc nie wiem czy Wam tez juz sie tak dluuuzy, wczesniej to myk, myk, miesiac za miesiacem, a teraz jakos tak dlugasnie. I do tego jeszcze ta ponura pogoda, leje i leje konca nie widac :(

Karolla pisze:
Tetka nasze bobasy szybko raczej wyjda z ciuszków 56 jeśłi w ogóle w nie wejda ;D
W sklepie to juz nawet nie zwracam uwagi na mniejsze jak 62 ;D, w ogole to generalnie juz ciuszkow na razie nie kupuje, bedziemy dokupywac na biezaco, bo to ani rozmiar nieznany :) ani tez nie wiadomo jaka zima nam sie tu szykuje i jak dobrze pojdzie to maly zalapie sie na miesiac moze poltora chlodniejszych temperatur, a jak na razie ceny typowych zimowych kombinezikow mnie powalaja, wiec jak juz kupowac, to wolalabym w odpowiednim rozmiarze a nie za maly ;D

Dlaczego ja nie wiem ile wazy moj Marcel, co? Jutro ide do lekarza i go sterroryzuje, jak mi nie powie. Co prawda planowalam inaczej....eeee...jakies czekoladki na Swieta mu wreczyc...ale zobaczymy jak sie zachowa...jak wkurzy to se sama te czekoladki wtranzole, a co:)

Ja juz ostatnio prosilam, ale mowil, ze nie cche meczyc Maluszka...nie rozumiem, czy to tak dlugo trwa czy co? Stwierdzil, ze waga i wzorst odpowiednio do tygodnia ciazy. Burak!

reklama
Asiu moja gin zatrzymuje obraz USG w momencie jak widzimy cały brzusio małej, mierzy komputerowo ten brzusio
i obok jej waga wyskakuje trwa to może 20 sekund... jeśli chodzi o długosć to też już mi nie podaje bo nogi są zgięte
i raczej nie wyjdzie prawidłowy wymiar!! Lekarzowi chyba nie chce sie dokładniej zbadac ale go pomecz!

Do góry