reklama
Dbajcie o siebie, teraz to juz z gorki. Choc nie wiem czy Wam tez juz sie tak dluuuzy, wczesniej to myk, myk, miesiac za miesiacem, a teraz jakos tak dlugasnie. I do tego jeszcze ta ponura pogoda, leje i leje konca nie widac
W sklepie to juz nawet nie zwracam uwagi na mniejsze jak 62 ;D, w ogole to generalnie juz ciuszkow na razie nie kupuje, bedziemy dokupywac na biezaco, bo to ani rozmiar nieznany ani tez nie wiadomo jaka zima nam sie tu szykuje i jak dobrze pojdzie to maly zalapie sie na miesiac moze poltora chlodniejszych temperatur, a jak na razie ceny typowych zimowych kombinezikow mnie powalaja, wiec jak juz kupowac, to wolalabym w odpowiednim rozmiarze a nie za maly ;DKarolla pisze:Tetka nasze bobasy szybko raczej wyjda z ciuszków 56 jeśłi w ogóle w nie wejda ;D
Aska K
Mama Marcelka:)
Dlaczego ja nie wiem ile wazy moj Marcel, co? Jutro ide do lekarza i go sterroryzuje, jak mi nie powie. Co prawda planowalam inaczej....eeee...jakies czekoladki na Swieta mu wreczyc...ale zobaczymy jak sie zachowa...jak wkurzy to se sama te czekoladki wtranzole, a co
Aska K
Mama Marcelka:)
Ja juz ostatnio prosilam, ale mowil, ze nie cche meczyc Maluszka...nie rozumiem, czy to tak dlugo trwa czy co? Stwierdzil, ze waga i wzorst odpowiednio do tygodnia ciazy. Burak!
reklama
Asiu moja gin zatrzymuje obraz USG w momencie jak widzimy cały brzusio małej, mierzy komputerowo ten brzusio
i obok jej waga wyskakuje trwa to może 20 sekund... jeśli chodzi o długosć to też już mi nie podaje bo nogi są zgięte
i raczej nie wyjdzie prawidłowy wymiar!! Lekarzowi chyba nie chce sie dokładniej zbadac ale go pomecz!
i obok jej waga wyskakuje trwa to może 20 sekund... jeśli chodzi o długosć to też już mi nie podaje bo nogi są zgięte
i raczej nie wyjdzie prawidłowy wymiar!! Lekarzowi chyba nie chce sie dokładniej zbadac ale go pomecz!